Πικέ: Το 2019 ζήτησε αλλαγή ώρας σε αγώνα της Ισπανίας λόγω… Σακίρα!

Σε μια ακόμη αποκάλυψη για την εξωγηπεδική ζωή του Ζεράρ Πικέ προχώρησε η «El Confindecial»!

Συγκεκριμένα το 2019 ζήτησε από τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, να αλλάξει την ημερομηνία του Ισπανία – Ρουμανία, ώστε να παρευρεθεί στον τελικό του Davis Cup, όπου θα τραγουδούσε η πρώην σύντροφός του, Σακίρα.

Ο αγώνας είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου του 2019, όμως ο Ισπανός στόπερ ήθελε να δώσει το παρών στο τουρνουά, προκειμένου να

στηρίξει την τότε γυναίκα του…

«Ρούμπι, πρέπει να μιλήσουμε για ένα θέμα που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Πρέπει να μου κάνεις αυτή τη χάρη, ό,τι κι αν γίνει. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω: Ξέρω ότι υπάρχει το Ισπανία – Ρουμανία στο Γουάντα Μετροπολιτάνο τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου. Εκείνη την ημέρα η Σακίρα θα τραγουδήσει στο Davis Cup στη Μαδρίτη.

Θα κάνει ένα σόου και το απόγευμα θα γίνουν οι αγώνες. Θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να το αλλάξεις για την Κυριακή, δεν ξέρω αν μπορούμε να παίξουμε Παρασκευή ή Πέμπτη. Ας δούμε το πρόγραμμα, αλλά ξέρω ότι δεν έχουν βγει εισιτήρια ακόμα και ότι θα μπορούσε να αλλάξει. Επομένως, κοιτάξτε το”, ήταν το μήνυμα του, με τον Ρουμπιάλες να του απαντά: “Εντάξει, θα το δω. Δεν ξέρω αν είναι δυνατόν να συμβεί, αλλά είναι πιθανό να προσπαθήσουμε».

Παρά το αίτημα του Πικέ ο αγώνας κατέληξε να διεξαχθεί την αρχική ημερομηνία, καθώς ήταν το τελευταίο παιχνίδι του προκριματικού γύρου και όλα τα ματς διεξάγονταν ταυτόχρονα.

Keywords
Τυχαία Θέματα