Περράκης: «Να κάνουμε την υπέρβαση απέναντι στην ΑΕΚ»

Αισιόδοξος πως αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και σοβαροί κόντρα στην ΑΕΚ, μπορούν να κάνουν την έκπληξη, εμφανίστηκε ο Μιχάλης Περράκης.

Ο έμπειρος σέντερ του Λαυρίου αναγνώρισε τις δυσκολίες που έχει το προσεχές παιχνίδι και κάλεσε τον κόσμο να τους στηρίξει.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Έχουμε σοβαρές ελπίδες
εάν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί

Στο προηγούμενο μας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο και εκεί κρίθηκε το αποτέλεσμα παρόλο που στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια να ανακάμψουμε.

Αύριο, Σάββατο 6 Απριλίου στις 5 μ.μ., υποδεχόμαστε την ΑΕΚ. Μια ομάδα με τεράστια ιστορία και βαριά φανέλα. Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ με την προσπάθεια που γίνεται έχει καταφέρει δίκαια να θεωρείται μεγάλη ομάδα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη καταφέρνοντας να σπάσει το ‘’δίπολο’’ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι το αυριανό παιχνίδι, έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για μια νίκη-υπέρβαση απέναντι στην Α.Ε.Κ. Θεωρώ ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για 40' έχουμε σοβαρές ελπίδες.

Περιμένουμε ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας για μια ακόμη φορά και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια μεγάλη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο μας!»
Keywords
Τυχαία Θέματα