Πέντε διεθνείς στον Αστέρα!

Ο Αστέρας Τρίπολης θα δει συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές του να ενσωματώνονται στις εθνικές τους ομάδες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Στο Μαυροβούνιο, ο Ρόμπερτ Προσινέσκι ανακοίνωσε την αποστολή των 26 ποδοσφαιριστών για τις αναμετρήσεις με Τσεχία και Κροατία, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτήν τον Νίκολα Σίπσιτς. Ο έμπειρος στόπερ του Αστέρα μετρά ήδη 16 συμμετοχές και μία ασίστ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Στην εθνική Γουινέας κλήθηκε ο Ισιαγκά Σιλά, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Σομαλία (5/9) και την Αλγερία (8/9), ενώ στη Φινλανδία οι Νικολάι Άλχο και Ρόμπερτ Ιβάνοφ βρίσκονται στην αποστολή για το δύσκολο παιχνίδι με την Πολωνία (7/9).

Διεθνείς υποχρεώσεις έχει και ο Γεβγκένι Γιαμπλόνσκι, που θα αγωνιστεί με τη Λευκορωσία κόντρα στην Ελλάδα (5/9) και στη Λιθουανία (8/9), συνεχίζοντας τη σταθερή παρουσία του στις κλήσεις της εθνικής του ομάδας.

Keywords