Πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ κόντρα στον Ήφαιστο

Ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό προκειμένου η ΑΕΚ να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Ηφαίστου (83-69), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι παρουσιάστηκε σε ένα ακόμα παιχνίδι χωρίς τους δύο τραυματίες πλέι μέικερ της (Μέις, Ξανθόπουλος) και οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να αναδείξουν το συγκεκριμένο
πρόβλημα των γηπεδούχων. Τα κατάφεραν για κάτι περισσότερο από 20 λεπτά, πιέζοντας ασφυκτικά στην άμυνα, όμως η Ένωση είχε τόσο την ποιότητα όσο και την προσωπικότητα για να εκμεταλλευτεί το τρίλεπτο που οι φιλοξενούμενοι έχασαν την συγκέντρωσή τους. Με καλάθι του Γκρίφιν, η ΑΕΚ προηγήθηκε 54-45 στο 25’ κι από την στιγμή που απαλλάχθηκε από το άγχος και έβαλε ορισμένα μακρινά σουτ, ο Ήφαιστος δεν είχε άλλα περιθώρια αντίδρασης.

ΑΕΚ: Ματσιούλις 12 (2), Τσαλμπούρης, Χάντερ 12 (8 ριμπάουντ), Γκρίφιν 13 (2), Σαντ-Ρος 6, Μωραΐτης 4, Σάκοτα 15, Λαρεντζάκης 16 (1), Γιαννόπουλος 3 (1), Ρογκαβόπουλος, Ρόμπερσον 2.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ: Γκότσερ 12, Εβανς 21, Γουίγκινς 5, Μπρέιζελτον 13 (1), Φρεϊμάνις 5, Μανωλόπουλος 5 (1), Μούρτος 2, Σταμάτης, Διαμαντάκος 2, Χαριτόπουλος 1, Σμιθ 3.
Keywords
Τυχαία Θέματα