Πάρμα-Κρεμονέζε 0-2: Πρόκριση με… μαγεία Λισίνα!

Μπορεί να τις χωρίζει μία κατηγορία, αλλά η Κρεμονέζε με την εμφάνιση που έκανε δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Πάρμα και με το 2-0 στο “Ένιο Ταρντίνι” προκρίθηκε στους 16 του Coppa Italia.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο 19χρονος Γερμανός Άντι Λισίνα, ο οποίος δημιούργησε, σκόραρε και αναδείχθηκε mvp!

Η Κρεμονέζε άνοιξε το σκορ στο 5′ με τον Λοτίτσι Τεσάντρι να σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ ο Λισίνα σε δύο τελικές είδε τον Νταφάρα να κάνει απίθανες επεμβάσεις.

Στο 41′ όμως ο Γερμανός άσος πέτυχε υπέροχο γκολ και έκανε το 0-2 με το οποίο τελείωσε το πρώτο μέρος.

Η Πάρμα πάλεψε για γκολ στο δεύτερο, αλλά η Κρεμονέζε ήλεγχε πλήρως την κατάσταση και μάλιστα με τις ευκαιρίες που δημιούργησε θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο τέρμα.

Στους 16 η Κρεμονέζε θα αντιμετωπίσει την Κόμο.

Keywords