Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ροναλντίνιο τάχθηκε κατά των αλλαγών

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής τόνισε στο “RMC”, πως η γαλλική ομάδα έχει τους καλύτερους παίκτες, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Νεϊμάρ Τζούνιορ και στον τελικό του Champions League, στον οποίο θα υποστηρίξει τη Λίβερπουλ.

Αρχικά, ο Ροναλντίνιο δήλωσε για την Παρί Σεν Ζερμέν: “Δεν καταλαβαίνω, γιατί υπάρχουν όλοι οι σπουδαίοι παίκτες. Και θέλετε

να αλλάξετε τα πάντα; Θέλετε να έχετε τι; Τους χειρότερους στον κόσμο; Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να καταλάβουν αυτόν τον νέο τρόπο ζωής και να παίξουν ποδόσφαιρο. Και τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά-σιγά. Αυτή η προσαρμογή είναι φυσιολογική”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Νεϊμάρ: “Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είχε αρκετούς τραυματισμούς φέτος. Όταν είναι στο 100%, είναι ένας πραγματικά ξεχωριστός παίκτης. Νεϊμάρ, Ντι Μαρία, Μέσι… Οι καλύτεροι παίκτες είναι μαζί. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με αυτό, με ποιον θα παίξεις”.

Παράλληλα, μίλησε και για τον Κιλιάν Εμπαπέ: “Μου αρέσει πολύ. Το πιο σημαντικό είναι να είναι χαρούμενος, τα υπόλοιπα θα έρθουν κανονικά. Θα γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι του να αποφασίσει πού θα παίξει και τι θέλει κάνει”.

Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε και στον τελικό του Champions League: “Είναι δύο καλές ομάδες. Έχουν πολύ καλούς παίκτες. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ καλή. Κάνουν εξαιρετική δουλειά. Αλλά Επειδή μου αρέσει πολύ η Μπάρτσα, είμαι με τη Λίβερπουλ”.

Τέλος, μίλησε και για τον Καρίμ Μπενζεμά: “Λατρεύω τον Μπενζεμά. Είναι ένας παίκτης με τεράστιες ιδιότητες. Και αυτό δε συμβαίνει μόνο σήμερα, αλλά συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό. Αυτή τη σεζόν τα πράγματα του πάνε πολύ καλά. Ελπίζω να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους”.

Keywords
Τυχαία Θέματα