Παπαθεοδώρου: «Αυτά θέλουμε από τον Πετγουέι» (video)

Ξεκάθαρος σχετικά με το ρόλο που θέλει να δώσει στον Τεράν Πετγουέι, αλλά και με αυτά που περιμένει από αυτόν ήταν απόψε (22/2) ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κλήθηκε να σχολιάσει την ξαφνική μεταγραφική κίνηση της ομάδας του κι αυτός άνοιξε τα χαρτιά του.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων του καταστήματος «PAOK ENERGY» που έγιναν σήμερα (22/2) το απόγευμα στον Εύοσμο, στη Δυτική Θεσσαλονίκη,
όπου παραβρέθηκε μαζί με τους παίκτες του έπειτα από την απογευματινή προπόνηση της ομάδας, ο Παπαθεοδώρου ρωτήθηκε σχετικά με το νέο Αμερικανό παίκτη του ΠΑΟΚ. Επίσης, και για το ενδεχόμενο να προχωρήσει και σε μία ακόμη κίνηση ο «Δικέφαλος». Οι απαντήσεις του Έλληνα τεχνικού παρουσίασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Για τον Πετγουέι είπε: «Είναι ένα παιδί με ταλέντο και προσωπικότητα. Είναι ένας παίκτης που ήταν στα ραντάρ μας από παλιά. Θα βοηθήσει και θα δώσει ώθηση. Περιμένουμε να έρθει, να προπονηθεί και να μας βοηθήσει για τη δύσκολη συνέχεια. Είναι ένα παιδί με ταλέντο και ενθουσιασμό».

Για το αν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει και σε άλλη μεταγραφική κίνηση, τόνισε: «Έχουμε άλλη μία θέση ανοιχτή. Κοιτάμε την αγορά και ότι μπορεί να μας βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτο».
Για το αν ψάχνουν οι «ασπρόμαυροι» κάτι συγκεκριμένα, απάντησε: «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για εμάς. Εμείς θέλουμε να βελτιώνουμε την εικόνα μας, να προσθέτουμε μικρά πράγματα και λεπτομέρειες που θα μας φανούν χρήσιμες στη συνέχεια. Δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη ανάγκη σε καμιά θέση».

Σχετικά με το τι περιμένει από το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, διευκρίνισε: «Είναι ένας παίκτης με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Μπορεί να παίξει ένας εναντίον ενός, μπορεί να σουτάρει από μακριά και θέλουμε να μας φέρει παραπάνω ενέργεια, προσωπικότητα και δίψα για διάκριση».

Για το αν επηρεάζει η διακοπή την ομάδα, εξήγησε: «Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε την επόμενη εβδομάδα που θα είμαστε όλοι μαζί να κάνουμε κάποιες καλές προπονήσεις, γιατί έχουμε ένα επίπονο και δύσκολο πρόγραμμα τον επόμενο μήνα. Θεωρώ ότι θα μας κάνει καλό η διακοπή αυτή σε γενικές γραμμές, αρκεί να μπορέσουμε να προπονηθούμε όλοι μαζί».

Για τον τραυματισμό του Αντώνη Κόνιαρη, έδειξε ανήσυχος: «Έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα. Μας είπαν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και πιστεύω ότι θα επιστρέψει γρήγορα».
Keywords
Τυχαία Θέματα