ΠΑΟΚ: Μέσα ο Ίνγκασον, εκτός ο Βιεϊρίνια

Ο Ίνγκι Ίνγκασον είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι (28/11, 19:30) με τον Άρη. Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ του Novasports.gr, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμενόταν να πάρει στην αποστολή τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό.

Αυτό και έγινε.

Ο Ινγκασον είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Αρη. Ο Ισλανδός έχει

ξεπεράσει τον τραυματισμό του, πήρε αγωνιστικό ρυθμό παίζοντας με τον ΠΑΟΚ Β’, στο Πρωτάθλημα της SL2 (έπαιξε σε τρία παιχνίδια από τις 6 Νοεμβρίου μέχρι τις 20 Νοεμβρίου) και τώρα επιστρέφει.

Το τελευταίο του παιχνίδι με την πρώτη ομάδα ήταν στις 29 Απριλίου, την προηγούμενη σεζόν και ήταν ο ημιτελικός Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1.

Εκτός αποστολής είναι ο Βιεϊρίνια, ο Κρέσπο που ήταν αμφίβολοι για το παιχνίδι, αλλά και ο Αουγκούστο με τον Ολιβέιρα. 

Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: 

“O διακόπτης γύρισε και πλέον ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του την αναμέτρηση με τον Άρη για την 11η αγωνιστική της Super League Inerwetten 2021-22.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το παιχνίδι περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ντόουγκλας Αουγκούστο, Αντρέ Βιεϊρίνια, Νέλσον Ολιβέιρα και Χοσέ Κρέσπο. Ο Βραζιλιάνος μέσος κι ο Πορτογάλος επιθετικός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Βιεϊρίνια συνέχισε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης που ακολουθεί κι ο Χοσέ Κρέσπο, παρά το γεγονός πως η μαγνητική του ήταν καθαρή, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Σφιντέρσκι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα