ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη από… “σπόντα”

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει εστιάσει στην περίπτωση του Σουαλιό Μεϊτέ και να βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του Γάλλου, όμως όπως αποδεικνύεται εξετάζει κι εναλλακτικές για τη μεσαία γραμμή.

Ο λόγος για τον 26χρονο γεννημένο στη Γαλλία αλλά πολιτογραφημένο Κονγκολέζο, Αντουάν Μακουμπού της Κάλιαρι. Η αποκάλυψη ήρθε από την Τουρκία και πιο συγκεκριμένα από τον πρόεδρο, Εμίν Καρ καθώς ο ίδιος χειρίστηκε την προσπάθεια απόκτησής του ίδιου ποδοσφαιριστή αλλά δίχως αποτέλεσμα. Σε δηλώσεις του, εξηγώντας το “γιατί” οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν αποκάλυψε: «Ο Αντουάν Μακούμπου είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει, αλλά προς το παρόν δεν μπορούμε να τον αποκτήσουμε. Ο ΠΑΟΚ από την Ελλάδα έχει μπει στο παιχνίδι γι΄αυτόν τον παίκτη. Εκτός από τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν ακόμη 1-2 ομάδες που τον διεκδικούν, κάτι που έχει ανεβάσει την τιμή του. Εμείς προς το παρόν περιμένουμε. Κοιτάμε και άλλους παίκτες για τη θέση “6”».

Και πρόσθεσε: «Αν ο Μακούμπου πέσει στα δικά μας οικονομικά δεδομένα, τότε θα το ξανασκεφτούμε. Διαφορετικά, δεν υπάρχει πιθανότητα να τον πάρουμε. Η τιμή της μεταγραφής του αυξήθηκε κατά 1 εκατομμύριο ευρώ και οι απαιτήσεις του για το συμβόλαιο ανέβηκαν κατά 300 χιλιάδες ευρώ. Όταν μπαίνουν στο παιχνίδι κι άλλοι σύλλογοι, ανεβαίνουν οι τιμές. Γι’ αυτό αυτή η μεταγραφή δείχνει να πηγαίνει προς το αρνητικό. Μόνο αν εκείνοι έρθουν σε εμάς, θα μπορούσε να γίνει κάτι, αλλά κι αυτό μοιάζει πολύ δύσκολο».

Για να καταλήξει: «Παράλληλα, αποκάλυψε πως: «Καταλήξαμε σε συμφωνία με τον στόπερ Ενέα Μιχάι, ο οποίος αγωνίζεται για την πορτογαλική ομάδα Φαμαλικάο».

Keywords