Παντελίδης: "Πιο πολύ για τις μεταγραφές "καίγομαι" εγώ"

Αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα είπε ο Σάββας Παντελίδης μετά το τέλος του αγώνα του Αρη στο "AEL FC ARENA" με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ο προπονητής των Κίτρινων μίλησε και για το παιχνίδι αλλά είχαν αξία και τα όσα είπε για παίκτες που ενώ αρχικά ήταν εκτός σχεδίων, τώρα, με τα παιχνίδια που κάνουν, αλλάζουν τα σχέδια.
Στην αρχή των δηλώσεών του είπε για το παιχνίδι: “Στο τέλος, μπορούμε να πούμε πως είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά
όχι χαρούμενοι, γιατί θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Κρατάμε την καλή αμυντική συμπεριφορά και συνεχίζουμε για το επόμενο ακόμα πιο δύσκολο ματς”.
Είπε για τον Κόρχουτ που έκανε ντεμπούτο: “Εχει κάνει μαζί μας πέντε προπονήσεις, παίζει σε άλλη θέση, όσο έχει ρυθμό προσπάθησε και έκανε το καλύτερο για την ομάδα. Είναι έξυπνος, έχει καθαρό μυαλό και θα φανεί στη συνέχεια πόσο πολύτιμος είναι”.
Αναφέρθηκε στους τραυματισμούς και είπε: “Του Βέλεθ νομίζω δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, του Κωνσταντινίδη θα δούμε αύριο, γιατί πονούσε αρκετά…”.
Ρωτήθηκε για τη διαιτησία και την κατάσταση στο "AEL FC ARENA". Είπε: “Όποιος βλέπει σίγουρα κάποιοι παίκτες της αντίπαλης ομάδας θα έπρεπε να είχαν από νωρίς κάποιες κάρτες. Το γήπεδο κάνει κακό για το θέαμα. Η Λάρισα είναι πιο εξοικειωμένη αλλά σίγουρα την ενοχλεί που είναι έτσι”.
Για τις μεταγραφές, είπε: “Προσπαθούμε να τους φέρουμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν κάποιος καίγεται πιο πολύ, είμαι εγώ αυτός…”.
Ρωτήθηκε για τους παίκτες που ενώ ήταν εκτός σχεδίων, παίζουν. Είπε: “Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν, γιατί με την παρουσία τους στα τελευταία παιχνίδια, δεν θα είναι δίκαιο να μην συνεχίσουν. Αυτός που τα δίνει όλα έχει θέση στο ρόστερ του Άρη”.
Keywords
Τυχαία Θέματα