Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Ναν, ανανέωσε και ο Όσμαν

Ο Κέντρικ Ναν ήταν γνωστό πως έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι» για νέο τριετές συμβόλαιο χωρίς NBA out, το οποίο τον μετατρέπει στον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Ευρώπης. Το μόνο που απέμενε ήταν η υπογραφή του στο νέο «χρυσό» συμβόλαιο, η οποία μπήκε την Τετάρτη (9/4).

Αυτό, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό καλό νέο για τους φίλους του Παναθηναϊκού, αφού όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στα social media, οι «πράσινοι» προχώρησαν και στην ανανέωση του συμβολαίου του Τζέντι Όσμαν.

Ο Τούρκος φόργουορντ, το συμβόλαιο του οποίου έληγε το καλοκαίρι του 2025, είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στο «τριφύλλι» και το τελευταίο διάστημα είχαν ξεκινήσει οι επαφές των δύο πλευρών με στόχο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η «χρυσή» τομή βρέθηκε, οι επαφές είχαν αίσιο τέλος και ο Τζέντι Όσμαν συμφώνησε για νέο συμβόλαιο , το οποίο θα τον διατηρήσει στα πράσινα μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός, μετά τις ανανεώσεις των Λεσόρ, Ερνάνγκομεθ και Ναν, κρατά στο ρόστερ του για τα επόμενα χρόνια έναν ακόμη υπερπολύτιμο παίκτη, διατηρώντας αναλλοίωτο τον βασικό κορμό του.

Keywords