Παναθηναϊκός vs προπονητές του πληκτρολογίου; Σημειώσατε 2!

Eίναι πρωτόγνωρο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα για μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, η διαδικασία δημόσιας "απολογίας" μετά από μια ήττα. Και ιδιαίτερα σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Απλά γιατί γράφτηκαν αρκετά επικριτικά σχόλια στα social media και υπήρξε διαδικτυακή οργή από αρκετούς φίλους του Παναθηναϊκού
και τους συνηθισμένους ...προπονητές του πληκτρολογίου.

Ξέρετε, αυτούς που σπάνια - ως ποτέ - πηγαίνουν στο γήπεδο, δεν ενισχύουν ούτε με ένα σεντ την προσπάθεια της ομάδας τους, δεν ξέρουν ...καν πως μυρίζει η μπάλα και το γρασίδι και από την άνεση του σπιτιού τους και κρυμμένοι πίσω από τον ωραίο τους υπολογιστή ή με το υπερσύγχρονο κινητό τους στο χέρι τους, αραδιάζουν ένα σωρό κατηγορίες και ρίχνουν ...τόνους λάσπης. Αυτοί ξέρουν τα πάντα, είναι και καλύτεροι προπονητές και αν τους έδινες και μια ποδοσφαιρική φανέλα, θα είχαν "βάλει εύκολα αυτό το άχαστο γκολ που δεν έβαλε ο τάδε επιθετικός".

Δεν κατηγορώ τον Νταμπίζα για την επιλογή του να δώσει συνέντευξη τύπου μια μέρα μετά τη ντροπιαστική ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ. Απλά θεωρώ ότι ήταν λανθασμένη η πολιτική που ακολούθησαν οι Πράσινοι σε αυτό το θέμα. Πολύ απλά γιατί χωρίς ουσιαστικό λόγο, έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα σε μια ...σκιά που δεν υπάρχει!

Ο Νταμπίζας αισθάνθηκε θιγμένος από όσα γράφτηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από αρκετούς οπαδούς του Παναθηναϊκού, θέλησε να μιλήσει στον κόσμο του Τριφυλλιού για να διαλυθεί οποιοδήποτε ...συννεφάκι αμφιβολίας, υπερασπίστηκε την ομάδα του, τον προπονητή του και τις επιλογές που έγιναν, ωστόσο έπεσε τελικά στην "παγίδα' και έδωσε αξία στους "φιλόσοφους" των social media. Ουσιαστικά μπήκε στο παιχνίδι τους και ηττήθηκε... Λησμόνησε ότι στην Ελλάδα όλοι έχουν από μια ...γνώμη. Ακόμα περισσότερο στο facebook, στο twitter και το instagram. Εκεί και αν γίνεται το ...πάρτι της γνώμης!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον ΟΦΗ, το αποτέλεσμα ήταν βαρύ και ασήκωτο, η εμφάνιση απαράδεκτη και αυτό το ματς θα μείνει σαν μια μικρή κηλίδα στην ιστορία του Τριφυλλιού. Κριτική μπορεί να γίνει για τη νοοτροπία που είχε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο, για την αγωνιστική κατρακύλα των Πράσινων στο δεύτερο γύρο, για τις επιλογές του Δώνη, για την απόδοση των παικτών στο παιχνίδι, για τις κινήσεις που έκανε και κάνει ο Νταμπίζας στο μεταγραφικό "μέτωπο". Όμως η ηθική ακεραιότητα του Νταμπίζα, του Δώνη και των ποδοσφαιριστών της ομάδας δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.
Keywords
Τυχαία Θέματα