Παίξε Clash Royale στον ελληνικό προκριματικό του Mobile Esports Open

Από την άνεση του σαλονιού σου, στα μεγαλύτερα stages του κόσμου.

Από την άνεση του σαλονιού σου, στα μεγαλύτερα stages του κόσμου, ο δρόμος για να γίνεις ένας από τους καλύτερους παίκτες Clash Royale στον κόσμο ξεκινάει εδώ, στο Red Bull M.E.O. by ESL (Mobile Esports Open).

Προπονήσου σκληρά, χωρίς όρια

Το πρώτο βήμα είναι εύκολο. Είσαι πάνω από 16; Έχεις smartphone ή tablet; Ακόμα κάθεσαι; Γράψου στην πλατφόρμα της ESL

και δήλωσε συμμετοχή στον ελληνικό προκριματικό. Αν θες να μάθεις περισσότερα τσέκαρε όλες τις προϋποθέσεις και τους κανόνες στο ESL Play.

Τα rules για τα battles είναι απλά. 1v1, μπορείς να έχεις όποιες κάρτες θέλεις στο deck σου και φυσικά μπορείς να αλλάζεις decks σε κάθε μάχη. Δείξε όλες τις στρατηγικές σου ικανότητες και δες αν τελικά μπορείς να παίξεις πιο έξυπνα από τον αντίπαλό σου για να πάρεις τη νίκη!

Παίξε με τους καλύτερους στην Ελλάδα!

Ο ελληνικός online προκριματικός θα γίνει στις 17-18 Νοεμβρίου σε φορμάτ Best out of 5. Ο προκριματικός του Σαββάτου 17 Νοεμβρίου θα αναδείξει τους 16 καλύτερους παίκτες, οι οποίοι θα έχουν 1:0 advantage στη 2η μέρα του online προκριματικού, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου.

Από τον διήμερο online προκριματικό θα περάσουν στον ελληνικό τελικό οι 2 καλύτεροι παίκτες.

Ο offline προκριματικός θα γίνει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στα Battlenet Arena του Αγ. Δημητρίου. Έως 128 παίκτες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και 6 από αυτούς θα συναντήσουν στον Ελληνικό Τελικό (ο οποίος θα διεξαχθεί την ίδια μέρα) τους 2 νικητές του online προκριματικού. Σε συνεργασία με την Honor, θα διατεθούν οκτώ νέα κινητά Honor 8X που οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια του προκριματικού.

Οι 8 παίκτες θα δώσουν μάχη για τον τίτλο του νικητή και την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull M.E.O. by ESL.

Ετοίμασε το deck σου, προπονήσου σκληρά και δείξε την αξία σου με στόχο να κερδίσεις του καλύτερους στη χώρα σου.

Το να λάβεις μέρος είναι πολύ εύκολο και όλοι οι προκριματικοί είναι ανοιχτοί για όλους πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό! Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τους καλύτερους στον κόσμο;

Ταξίδεψε στη Γερμανία για τον Παγκόσμιο Τελικό

Αν αναδειχθείς νικητής στον ελληνικό τελικό, σε περιμένει ένα ταξίδι με όλα τα έξοδά σου πληρωμένα στη Γερμανία για τον παγκόσμιο τελικό που θα γίνει στις 26-27 Ιανουαρίου 2019!

Εκεί θα αντιμετωπίσεις τους καλύτερους παίκτες Clash Royale στον κόσμο σε 1v1 Best out of 5 μάχες για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή M.E.O.

Μία ευκαιρία ζωής, το Red Bull M.E.O. by ESL είναι ένα event που δεν θέλεις να χάσεις!

We're really happy to present you the first ever Red Bull M.E.O. by @ESL

Register now and compete with the best @ClashRoyale gamers of your country and maybe even the world!

Register and more information here: https://t.co/ypoGP05opNpic.twitter.com/FOqFhJ1keb

Red Bull Esports (@redbullesports) July 31, 2018

Τι περιμένεις λοιπόν; Γίνε παγκόσμιος πρωταθλητής του M.E.O.!

Το μεγαλύτερο έπαθλό είναι κάτι που λίγοι παίκτες μπορούν να πετύχουν: το προνόμιο να αποκαλείσαι παγκόσμιος πρωταθλητής του Red Bull M.E.O by ESL.

Ο δρόμος είναι ξεκάθαρος, οι αντίπαλοι σου σε περιμένουν. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις του καλύτερους, ο θρόνος σου σε καλεί. Μπορείς να παλέψεις μέχρι την κορυφή;

Δήλωσε συμμετοχή τώρα στον ελληνικό προκριματικό του Red Bull M.E.O. by ESL!

IGN Greece Hitman 2 - How to Hitman (The Briefcase) Trailer Ride 3 - Extreme Customization Trailer Ίσως να μη δούμε το Elder Scrolls 6 μέχρι την επόμενη γενιά κονσολών

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα