Παιδί - θαύμα, το λέει και η επιστήμη (videos)

Ο Λούκα Ντόντσιτς συνεχίζει την προετοιμασία του για την rookie σεζόν του στο NBA με την επιστημονική προπόνηση του P3 Sports Science. Ο διευθυντής του τμήματος βιομηχανικής του P3 (Peak Performance Project) ανέλυσε το σώμα του νεαρού Σλοβένου και επιβεβαίωσε πως ο μικρός είναι έτοιμος για τον ανταγωνισμό που θα συναντήσει.

Σύμφωνα με τον Έρικ Λάιντερσντορφ,
ο Ντόντσιτς διαθέτει ξεχωριστή ικανότητα να αλλάζει κατεύθυνση, από γωνία 60 μοιρών σε μηδενική γωνία, κάτι το οποίο είναι κομβικό σε φάσεις stepback (βηματάκι πίσω για σουτ) ή σε φάσεις σταυρωτής ντρίμπλας. Ο νεαρός γκαρντ συνδυάζει την ικανότητα να επιβραδύνει κατά το δοκούν με την πλευρική κίνηση, κάτι που του δίνει αθλητικότητα επιπέδου ΝΒΑ. Αυτό επιτυγχάνεται εξαιτίας της ικανότητας του να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά την άρθρωση του ισχίου, μια ποιότητα που κατέχουν κάποιοι από τους πιο αθλητικούς παίκτες στο NBA στην πλευρική κίνηση.

Our Director of Biomechanics provides a breakdown of @luka7doncic as the #NBAdraft approaches. In addition to possessing great positional size and very competitive lateral acceleration, Luka Doncic demonstrates elite physical qualities associated with braking/change of direction. pic.twitter.com/p0R3YoUYYU

— P3 (@P3sportscience) 18 Ιουνίου 2018
Φυσικά, για να τα καταφέρει όλα αυτά, απαιτείται σκληρή δουλειά, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Madridistas os suena la canción del fondo?

Keywords
Τυχαία Θέματα