Παιχνίδια τεράστιας σημασίας για γερά νεύρα σε Γάνδη, Τσεζένα και Βιτόρια (video)

Το ματς της Γάνδης απόψε είναι ντέρμπι καθώς απέναντι στην έμπειρη γηπεδούχο ομάδα δοκιμάζει τις αντοχές της η έκπληξη του πρώτου γύρου στο Βελγικό πρωτάθλημα, η Σαρλερουά. Έξι συνεχόμενες εντός έδρας νίκες μετράει η Γάνδη, ενώ οι αντίπαλοί της είναι αήττητοι στα οκτώ τελευταία τους επίσημα ματς.
Στην Τσεζένα δοκιμάζεται η πρωτοπόρος της Ιταλικής Serie B ομάδα του Παλέρμο. Με σταθερότητα και σοβαρές αντιδράσεις ακόμα κι όταν πιέζεται κυρίως εκτός έδρας.
Ένα ακόμη ματς όπου ο νικητής θα χρειαστεί μάλλον πάνω από ένα γκολ για να
πάρει αυτό που θέλει, γίνεται στο Ρόττερνταμ. Η Φέγενορντ διέλυσε την Σπάρτα πριν λίγα 24ωρα με σκορ 7-0. Τώρα πάντως οι συνθήκες είναι άλλες καθώς μιλάμε για ματς κυπέλλου. Ο συντελεστής δυσκολίας είναι διαφορετικός κι ας μην μας παρασύρουν τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα - κυρίως εκτός έδρας - της Χέρακλες.
Στην Ισπανία η Μάλαγα ψάχνεται προκειμένου να αποφύγει τις θέσεις του υποβιβασμού. Εκεί βρίσκεται και η Αλαβές που εντός έδρας "βγάζει" πάθος αλλά κι αγχώνεται πιο εύκολα. Δύο νίκες, έξι ήττες έως τώρα οι Βάσκοι εντός στο πρωτάθλημα, ενώ χωρίς ισοπαλία εκτός έδρας είναι φέτος και η ομάδα της Ανδαλουσίας με μια νίκη και επτά ήττες!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΛΙ

ΙΤΑΛΙΑ, Serie B (21.30) Cesena - Palermo : Goal/Goal (1,62)
ΟΛΛΑΝΔΙΑ, KNVB Pokal (21.45) Feyenoord - Heracles : Goal/Goal (1,78)
ΙΣΠΑΝΙΑ, La Liga (22.30) Deportivo Alavés - Málaga : Χ2 (1,59)

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ

ΒΕΛΓΙΟ, Jupiler Pro League (21.30) Gent. S. Charleroi : Over 2,5 (1,90)

* Χθες η πρόταση για το Μονό Σημείο ήταν το ματς - θρίλερ για το Αγγλικό Λιγκ Καπ όπου η Μπρίστολ Σίτι νίκησε με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Το Goal/Goal της πρότασής μας είχε τιμή στο (1,75)

** Δείτε τι έγινε στις 27/10 όταν η Σαρλερουά νίκησε την Γάνδη στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου. Λίγο νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο η Χέρακλες υποδέχθηκε την Φέγενορντ για τον πρώτο γύρο της Ολλανδικής Eredivisie χάνοντας με σκορ 2-4. Δείτε τα HL των δύο αναμετρήσεων.
Keywords
Τυχαία Θέματα