Ουζουνίδης στην κάμερα του novasports: "Ο Μάνταλος θα είναι στην αποστολή" (video)

Ο Πέτρος Μάνταλος θα είναι σίγουρα στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τη Σέλτικ, όπως είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην κάμερα του novasports.gr.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, μίλησε στους Άγγελο Στυλιάδη και Γιαννίκο Δούσκα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Θα είναι στην αποστολή ο Μάνταλος,
είναι ο αρχηγός της ομάδας και μπορεί να μας βοηθήσει από πολλές απόψεις. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και η παρουσία του θα μας βοηθήσει. Θα το δούμε μετά την προπόνηση.

Το αποτέλεσμα του πρώτου ματς είναι πολύ καλό αλλά ξέρουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, με καλύτερο ρυθμό από εμάς σε αυτή τη φάση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική μας και να εμποδίσουμε τη Σέλτικ να κάνει το παιχνίδι της. Τα καλά διαστήματα στο πρώτο ματς, ήταν όταν κρατήσαμε την μπάλα.

Πρέπει να μπούμε με τη λογική ότι παίζουμε στο σπίτι μας, είμαι σίγουρος πως θα μας δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε. Παίζοντας καλά, πιστεύω πως θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Δεν ετοιμάζω τους παίκτες μου μόνο για τα καλά αλλά και τις συνθήκες που μπορούν να βρουν μέσα στο παιχνίδι.

Σε ματς που γίνονται νωρίς στη σεζόν, είναι σημαντικό να έχεις ομοιογένεια και να μην έχεις αλλαγές. Μπορεί να είχαμε τώρα δέκα καινούριους παίκτες αλλά να είστε σίγουροι πως θα δεν παρουσιάζαμε αυτή την εικόνα".
Keywords
Τυχαία Θέματα