Ουάρντα: «Εάν δε συνεχίσω στον ΠΑΟΚ θα παίξω σε ομάδα εκτός Αιγύπτου»


Στο δυναμικό του ΠΑΟΚ ανήκει κι ο ... Αμρ Ουάρντα. Ο 25χρονος Αιγύπτιος εξτρέμ, με όλα όσα σημαντικά έγιναν στην ομάδα από τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου μέχρι και σήμερα, παράλληλα με την απουσία του για το Κύπελλο ποδοσφαίρου Εθνών Αφρικής, πέρασε προσωρινά στο περιθώριο.

Ωστόσο, είναι κι αυτός μια από τις υποθέσεις που απασχολούν καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον Ατρόμητο και κανονικά θα πρέπει να επιστρέψει
στις υποχρεώσεις της ομάδας του.Βέβαια, με όλα όσα έχουν προηγηθεί κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο έως απίθανο, με την ταυτόσημη απόφαση της διοίκησης και της προηγούμενης τεχνικής ηγεσίας.

Παραμένει άγνωστο αν η αλλαγή δεδομένων στο θέμα του προπονητή αλλάζει κάτι αν και υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάνουν ένα τέτοιο σενάριο να φαντάζει ως μη υλοποιήσιμο.Την ίδια στιγμή, ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο, διεθνή ποδοσφαιριστή έχει δείξει μια ομάδα από την πατρίδα του. Κάτι όμως που μοιάζει να μην απασχολεί τον ίδιο ως προοπτική τη δεδομένη χρονική στιγμή, κάτι που τόνισε σε δηλώσεις του στην Αίγυπτο.

«Με όλο τον σεβασμό στην Pyramids, δεν θέλω να επιστρέψω τώρα στο αιγυπτιακό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει ούτε 1% πιθανότητα να συμβεί αυτό. Θέλω να συνεχίσω στο εξωτερικό. Έχω πολλά χρόνια μπροστά μου προτού γυρίσω στην Αίγυπτο», σχολίασε αρχικά και κατέληξε: «Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ μετά τον δανεισμό μου στον Ατρόμητο. Θα συζητήσω με τον σύλλογο το μέλλον μου. Εάν δεν συνεχίσω στον ΠΑΟΚ θα παίξω σε ομάδα εκτός Αιγύπτου. Είμαι συγκεντρωμένος στην καριέρα μου προκειμένου να φτάσω σε ένα καλό επίπεδο».
Keywords
Τυχαία Θέματα