Όταν το Twitter μας δίνει νέες λεπτομέρειες για το Borderlands 3

Ευχαριστούμε τα social media.

Χάρη στους επίμονους fans, αλλά και πολλούς developers της Gearbox, συμπεριλαμβανομένου του CEO Randy Pitchford, το Twitter μας "χάρισε" 13 νέες λεπτομέρειες για το Borderlands 3.

Όλες τις 13 νέες λεπτομέρειες μπόρεσε να συγκεντρώσει σε ένα εκτενές thread στο Reddit, ο BooleanBarman.

Πολλές

από αυτές ίσως τις περιμέναμε, άλλες πάλι όχι, αυτό όμως που ίσως σας εκπλήξει αρχικά, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η αφαίρεση (αλλαγή) του Slag effect. Αυτό θα μοιάζει με τα "ραδιενεργά" αποτελέσματα, που είδαμε στα πρώτα παιχνίδια της σειράς, εξαρτώμενο όμως από το element της ζημιάς, που θα δεχτεί ο παίκτης "κατά κούτελα", λειτουργώντας με το damage over time mechanic.

There is no slag - we replaced it with something that actually makes a little sense. The new “element” damage type, which is like a nuclear radiation effect, has a similar effect to slag (increased vulnerability by those affected) and also has a damage-over-time component.

— Randy Pitchford (@DuvalMagic) April 16, 2019

Ιδού λοιπόν, οι νέες πληροφορίες γύρω από το Borderlands 3, όπως τις είδαμε στο Twitter:

Το Slag θα αντικατασταθεί από ένα παρόμοιο effectΤο local co-op θα βρίσκεται στο παιχνίδι - TweetΗ Ashly Burch θα επιστρέψει για τον ρόλο της Tiny Tina - TweetΘα υπάρχει μόνο ένα off-hand melee όπλο - TweetΟ χάρτης του παιχνιδιού θα είναι μεγαλύτερος από εκείνον των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς - TweetΤο endgame θα έχει μεγαλύτερη "έκταση" από εκείνη του Βorderlands 2 - TweetΤο Borderlands 3 δεν θα απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο διαδίκτυο (μέσω του Randy Varnell)Η Gearbox δεν μπορεί να υποσχεθεί ακόμη το cross-play, καθώς "δεν παίζουν όλοι όμορφα με τους υπόλοιπους” - TweetΔεν υπάρχουν ακόμη σχέδια για ένα companion app - TweetΤα όπλα θα έχουν περισσότερα skins με περισσότερες χρωματικές επιλογές - TweetΌπως στο Pre-Sequel, οι Vault Hunters θα έχουν γραμμές διαλόγου όταν θα αντιδρούν με το περιβάλλον και τον κόσμο γύρω τους - TweetΤο ECHOnet 3.0 θα είναι μια συσκευή, που θα χρησιμοποιείται με κάθε συναλλαγή σε αυτόματο πωλητή και στα menu - TweetΕξωτερικά projects όπως το mobile Borderlands Legends δεν θα επικεντρώνονται στην κεντρική σειρά - TweetBonus: Για την επιτάχυνση της ανάπτυξης, η Gearbox επιβεβαίωσε, πως δεν θα συνεχίσει στην κυκλοφορία του Luxy’s Space Adventure DLC για το The Pre-Sequel - Tweet

Για περισσότερα γύρω από το Borderlands 3, δείτε γιατί ο Troy Baker δεν θα επιστρέψει για τον ρόλο του Rhys, τα μυστικά που κρύβει το νέο cover art του παιχνιδιού, και τι είχε να πει ο Randy Pitchford για το review bombing των παιχνιδιών της εταιρείας στο Steam.

Το Borderlands 3 θα κυκλοφορήσει για τα PC, PS4 και Xbox One στις 13 Σεπτεμβρίου 2019.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει Sekiro: Shadows Die Twice (ή αλλιώς Shadows Die 100000 Times).

IGN GreeceTo Cover Αrt του Borderlands 3 κρύβει πολλά μυστικά ακόμαΡαγδαία άνοδος στον αριθμό παικτών του Borderlands 2Ο Randy Pitchford απαντά στους Καμικάζι reviewers του Borderlands

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα