Οντουμπάτζο: Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα την ίδια χρονιά!

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο συγκαταλέγεται πλέον σε ένα ιδιαίτερα περιορισμένο γκρουπ ποδοσφαιριστών, καθώς μέσα στην ίδια αγωνιστική περίοδο κατάφερε να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα. Ο Άγγλος δεξιός μπακ παραχωρήθηκε από την ΑΕΚ στην Ομόνοια Λευκωσίας τον περασμένο Γενάρη και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στην Κύπρο. Συνολικά ο Οντουμπάτζο κατέγραψε επτά συμμετοχές με την κυπριακή ομάδα σ΄ όλες τις διοργανώσεις.

Την ίδια στιγμή, ο 32χρονος αναδείχθηκε πρωταθλητής και στην Ελλάδα, καθώς η ΑΕΚ εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο της Stoiximan Super League απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Οντουμπάτζο αγωνίστηκε σε δύο αναμετρήσεις των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα κατά το πρώτο μισό της σεζόν, γεγονός που του εξασφαλίζει και το μετάλλιο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Keywords