Ολυμπιακός: Το... 48ωρο "ψηστήρι" του Μαρτίνς στον Ρέμπτσιουκ

Ολυμπιακός: Το... 48ωρο "ψηστήρι" του Μαρτίνς στον ΡέμπτσιουκvkonstanΠέμ, 12/31/2020 - 16:16

Ο Ολυμπιακός μετά την καλοκαιρινή "ήττα" από την Πόρτο στην υπόθεση Ζαϊντού, κατάφερε να αποσπάσει τον Όλεγκ Ρέμπτσιουκ από την... αγκαλιά της και να τον ντύσει στα "ερυθρόλευκα". Ο 22χρονος Μολδαβός αναμένεται τα ξημερώματα της Παρασκευής στο "Ελευθέριος

Βενιζέλος" για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο να δώσει άμεσα χρόνο συμμετοχής στον Ρέμπτσιουκ, στα επικείμενα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό.

Η πραγμάτωση της συγκεκριμένης μετακίνησης οφείλεται στην επιμονή της διοίκησης, ωστόσο φέρει την υπογραφή του Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε ψηλά στη λίστα του τον Ρέμπτσιουκ από το περασμένο καλοκαίρι. Η ανάγκη απόκτησης αριστερού μπακ τον έφερε ξανά στο προσκήνιο και το "μπάσιμο" της Πόρτο περιέπλεξε την υπόθεση. 

Κάπου εκεί ανέλαβε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος με προσωπικούς χειρισμούς και κυρίως με άμεση επικοινωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, τον έπεισε να συμφωνήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ειδικά το τελευταίο 48ωρο, ο προπονητής του Ολυμπιακού βρισκόταν σε "ανοικτή γραμμή" με τον Ρέμπτσιουκ, θέλοντας να σβήσει τις όποιες αμφιβολίες για τη μετακομιση του στον Πειραιά.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Πέδρο Μαρτίνς Όλεγκ Ρέμπτσιουκ Μεταγραφή Ολυμπιακός Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο προπονητής του Ολυμπιακού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μολδαβού στους Πειραιώτες. Article publish on Πέμ, 12/31/2020 - 16:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα