Oλυμπιακός: Εξέλιξη με Χαρίτ!

Ο δρόμος ανοίγει για την διεκδίκηση της υπογραφής του Αμίν Χαρίτ από τον Ολυμπιακό (και όχι μόνο), αν ισχύουν δημοσιεύματα από Γαλλία και Τουρκία.

Ο Μαροκινός διεθνής, που αγωνίζεται ως «δεκάρι» αλλά και ως εξτρέμ, έχει ακουστεί για τους «ερυθρόλευκους». Σύμφωνα με τη γαλλική La Provence, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο έως το 2027 στη γαλλική ομάδα, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι και η διοίκηση είναι έτοιμη να ακούσει προτάσεις για την απόκτησή του.

«Οι διοικούντες τη Μαρσέιγ, δεν προτίθενται να κρατήσουν τον Μαροκινό επιτελικό μέσο. Παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημά του υπό τις οδηγίες του Ντε Τσέρμπι (2 γκολ και 4 ασίστ σε 4 αγώνες), ο Χαρίτ έζησε μια εφιαλτική χρονιά σε προσωπικό επίπεδο. Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε μετά από 20 λεπτά στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν αποτέλεσε το σημείο καμπής της σεζόν του, αφού στη συνέχεια τραυματίστηκε στη γάμπα, με τον τραυματισμό να τον ταλαιπωρεί για μεγάλο διάστημα (έχασε 19 από τα 34 παιχνίδια της Ligue 1). Καθώς πλησιάζει το καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο και με τον εκσυγχρονισμό του ρόστερ να θεωρείται δεδομένος, η αποχώρησή του μοιάζει αναπόφευκτη.

Η διοίκηση της Μαρσέιγ δεν σκοπεύει να σταθεί εμπόδιο σε περίπτωση που προκύψουν συγκεκριμένες προτάσεις, αν και προς το παρόν υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά τίποτα το απτό. Όπως και τον χειμώνα, τουρκικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν. Ωστόσο, η διοίκηση, η οποία δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν, δεν θέλει να έρθει σε ρήξη με τους εκπροσώπους του, με τους οποίους διατηρεί άριστες σχέσεις, λόγω της υποδειγματικής συμπεριφοράς του παίκτη από τη στιγμή που εντάχθηκε στον σύλλογο».

Στην Τουρκία, σύμφωνα με την Takagazete, η μία από τις ομάδες της χώρας που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Χαρίτ, είναι η Τράμπζονσπορ!

Nα σημειωθεί ότι η Μαρσέιγ, απέκτησε τον Χαρίτ το 2023 αντί 5 εκατ. ευρώ μετά από μία περίοδο δανεισμού από τη Σάλκε. Υπολογίζεται ότι οι ετήσιες αποδοχές του φτάνουν τα 3 εκατ. ευρώ.

Keywords