Ολα όσα είπε ο Σαββίδης στο novasports.gr (vid)

Ο Γιώργος Σαββίδης έδωσε την πρώτη του συνέντευξή του από τη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα λίγη ώρα μετά την πιο σπουδαία νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα στα χρόνια της που διοικείται η ομάδα από την οικογένειά του. Στη ζωντανή μετάδοση δε θα ήταν δυνατό να αποδοθεί πιστά η διερμηνεία των όσων είπε, οπότε το novasports.gr σας μεταφέρει όλα όσα είπε ο Γιώργος Σαββίδης στον Αποστόλη Λάμπο:

Κύριε Σαββίδη, ήταν μια μεγάλη
νίκη, ήταν αυτή που περιμένατε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτά τα χρόνια που είστε στον ΠΑΟΚ;

"Πιστεύω πως έτσι είναι ναι, ήταν μια μεγάλη νίηκ απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός, αλλά όπως είπε ο Ραζβάν ήταν απλά μια ακόμα νίκη. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, έχουμε ακόμα επτά παιχνίδια και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα πάντως ήταν μια σπουδαία νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου."

Τί έχετε να πείτε στους φιλάθλους σας οι οποίοι σας ζήτησαν να σηκώσετε το τρόπαιο;

"Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί, οι παίκτες μας ήταν φανταστικοί, όλα ήταν φανταστικά οπότε αποδείξαμε πως είμαστε καλοί φέτος, όπως ήμασταν καλοί και πέρσι αλλά αυτή τη χρονιά το αποδείξαμε μέσα στο γήπερδο, οπότε είμαι παραπάνω από χαρούμενος που όλα εξελίχθηκαν κατ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ ξανά τους φιλάθλους μας, τον προπονητή μας και την ομάδα οι οποίοι παλεύουν σε κάθε παιχνίδι, πάλεψαν και με τον Ολυμπιακό και γι' αυτό είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενος."

Είχατε μια ήρεμη στιγμή πριν το μας με τον κύριο Μαρινάκη, με την οποία έληξε μια ένταση που είχε δημιουργηθεί. Τί συνέβη;

"Είναι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, δεν είναι φυσιολογικό να μην του επιτρέπεται η είσοδος. Θα έπρεπε να μπει μέσα αν ήθελε, αλλά δεν ήμουν εγώ αυτός που του είπε να μην μπει. Δεν είναι δική μου δουλειά, εγώ προσπάθησα, ήθελα να μπει μέσα επειδή είναι ο ιδιοκτήτης και είναι φυσιολογικό, όπως κι εγώ όταν ήμουν στο Καραϊσκάκη με άφησαν να μπω και μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά.

Ο κύριος Μαρινάκης έστειλε τους ανθρώπους του να με φροντίσουν, ώστε κανείς να μη με αγγίξει, εγώ δεν προκάλεσα κανέναν και κανείς δε με άγγιξε ούτε με προκάλεσε και ήθελα κι εγώ να τους συμπεριφερθώ με τον ίδιο τρόπο, επειδή με μεταχειρίστηκαν καλά και ήθελα κι εγώ να μπει κι εκείνος μέσα, αλλά η αστυνομία μου είπε ότι ήταν αδύνατο και από εκείνη τη στιγμή δε μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Αν η αστυνομία λέει κάτι πρέπει να γίνεται, εγώ πάντως προσπάθησα."

Μια τελευταία ερώτηση γιατί θα θέλετε να πάτε και στουτς παίκτες σας...

"Στον πατέρα μου θέλω να πάω, δική του είναι η νίκη. Είναι δική του η νίκη."

Ονειρεύεστε το τρόπαιο;

"Ναι φυσικά, εδώ και πολύ καιρό, ακόμα και για την οικογένειά μου και για τον κόσμο είναι πολύς καιρός και το αξίζουμε, πιστεύω ότι το αξίζουμε και το δείχνουμε κάθε μέρα στο γήπεδο, σε κάθε παιχνίδι εντός και εκτός έδρας και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε."
Keywords
Τυχαία Θέματα