Οι παίκτες του Anthem αντιμετωπίζουν προβλήματα στο PS4

Σύμφωνα με παίκτες, τα προβλήματα αυτά οδήγησαν σε χαλασμένες κονσόλες.

Ένα ακόμα πρόβλημα προστέθηκε στη λίστα του Anthem, έπειτα από προβλήματα που αντιμετώπισαν οι κάτοχοι PlayStation 4 κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που οδήγησε σε μαζικά αιτήματα επιστροφής χρημάτων σε Sony και Electronic Arts.

Σύμφωνα με το Kotaku, οι παίκτες μοιράζονται τις εμπειρίες

τους σε Reddit, Twitter και το επίσημο forum του Anthem, σχετικά με το πρόβλημα που απενεργοποιεί εντελώς ξαφνικά το PlayStation 4 όταν παίζουν ή πάνε να κλείσουν το online RPG της Bioware.

Ο χρήστης forthemaster έγραψε στο Reddit: "Όταν αντιμετωπίζω κάποιο crash ή σφάλμα στο παιχνίδι, συνήθως με πετάει είτε στο βασικό μενού ή στο dashboard του PS4. Αλλά δύο φορές μέχρι στιγμής, το PS4 έχει απενεργοποιηθεί εντελώς όταν προσπαθώ να κάνω matchmake". Το post του, όπως και άλλα σαν αυτό, είναι γεμάτο από παρόμοια προβλήματα που αντιμετώπισαν οι παίκτες.

Όσοι αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο πρόβλημα, συμπεριλαμβανομένου ενός μέλους του forum του Anthem, ισχυρίζονται ότι οι κονσόλες τους αντιδρούν σε αυτά τα crashes "όπως ακριβώς κάνουν όταν γίνει κάποια απότομη διακοπή ή κάποιος τις βγάλει από το ρεύμα χωρίς να γίνει η απαραίτητη απενεργοποίηση". Κατά την επανεκκίνηση, οι παίκτες λένε πως έρχονται αντιμέτωποι με τον κωδικό σφάλματος CE-36329-3, όπου σύμφωνα με το PlayStation οφείλεται σε σφάλμα του λογισμικού.

Σε δήλωσή της στο EA Help στο Twitter, η EA παραδέχτηκε πως είναι ενήμερη για μερικά προβλήματα που προκαλούν crashes και απευθύνθηκε στους παίκτες μέσα από την ιστοσελίδα EA Answers:

"Γνωρίζουμε για το πρόβλημα με τα crashes που αντιμετωπίσατε κάποιοι στο #AnthemGame. Το ερευνούμε και θα θέλαμε να μοιραστείτε μαζί μας την αναφορά σφάλματος όταν αυτή εμφανιστεί. Αν το έχετε κάνει, θα επικοινωνήσουμε για περισσότερες πληροφορίες· αν όχι, παρακαλώ απαντήστε σε αυτή τη στήλη στο AHQ."

Τα crashes αυτά, όμως, μπορεί να αποβούν μοιραία για μερικούς, καθώς αρκετοί χρήστες στο Reddit ισχυρίζονται ότι τα PS4 τους χάλασαν έπειτα από τα σχετικά crashes του Anthem.

Αν και οι συγκεκριμένες αναφορές έχουν αυξηθεί τις τελευταίες 24 ώρες, μερικά posts στο forum αναφέρουν το πρόβλημα από την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με τις αναφορές των παικτών το πρόβλημα μπορεί να επηρεάσει τα απλά PS4 και τα PS4 Pro.

Οι παίκτες που έχουν ζητήσει επιστροφή χρημάτων λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος το έχουν κάνει με διαφορετικούς βαθμούς επιτυχίας. Ο χρήστης Malavestro, ισχυρίζεται στο Reddit πως έλαβε πλήρη επιστροφή χρημάτων, αν και πολλά από τα αιτήματα έχουν απορριφθεί εντελώς.

Δύσκολοι καιροί για την Electronic Arts και την Bioware, αφού έπειτα από την όχι και τόσο επιτυχημένη κυκλοφορία του Anthem, έχει ακόμα έναν μπελά πάνω από το κεφάλι της.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN..

IGN Greece 45 Minutes of New Anthem Gameplay (November 2018) Η Bioware μιλά περισσότερο για την επιρροή του Anthem σε μελλοντικούς τίτλους PAX West 2018: To Anthem θα αποτελέσει έμπνευση για μελλοντικά Dragon Age και Mass Effect

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα