Οι δημιουργοί του Smash Bros. ωθούν τους παίκτες στο Xbox για το Banjo-Kazooie

Λίγη cross-διαφήμιση.

Παρόλο που η Nintendo και η Microsoft υποτίθεται ότι είναι αντίπαλοι στη βιομηχανία παιχνιδιών, δεν φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο ο δημιουργός του Smash Bros., Masahiro Sakurai, μιλάει για το Banjo & Kazooie, που ήρθε στο Super Smash Bros. Ultimate. Στην πραγματικότητα, ο

Sakurai ενθαρρύνει ακόμα τους παίκτες να παίξουν το Banjo-Kazooie στο Xbox, αν μπορούν.

Κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής, μετά το Nintendo Direct, που επικεντρώθηκε αποκλειστικά στο Super Smash Bros. Ultimate, ο Sakurai μίλησε για την ιστορία των χαρακτήρων, Banjo & Kazooie. "Όπως μερικοί από εσάς ίσως γνωρίζουν, η IP του Banjo-Kazooie ανήκει τώρα στη Microsoft", δήλωσε ο Sakurai κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

"Ουσιαστικά, είναι ένας αντίπαλος κάτοχος πλατφόρμας. Ακόμα κι έτσι, ήταν ευτυχείς για το Banjo & Kazooie στο Super Smash Bros. Για αυτό είμαι εξαιρετικά ευγνώμων. Μάλιστα, μας υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες", αποκάλυψε ο Sakurai. "Έτσι, αν θέλετε να παίξετε το Banjo-Kazooie σήμερα, μπορείτε να το κάνετε στο Xbox. Ξέρω ότι πρόκειται για μετάδοση από τη Nintendo, αλλά παρακαλώ δώστε στο παιχνίδι μια ευκαιρία στο Xbox."

Ένας μεγάλος director της Nintendo, που ενθαρρύνει το ακροατήριό του να παίζει ένα παιχνίδι αποκλειστικά σε μια αντίπαλη πλατφόρμα είναι μια πολύ περίεργη κίνηση. Αλλά όλα είναι περίεργα, όταν πρόκειται για το Super Smash Bros. Ultimate.

Άλλωστε, δεν είναι ότι η Nintendo και η Microsoft δεν συνεργάστηκαν πολύ τελευταία. Οι τίτλοι του Xbox, όπως το Ori and the Blind Forest και το Cuphead έρχονται στο Nintendo Switch μαζί με το Xbox Live. Και τα μεγάλα παιχνίδια της Microsoft, όπως το Minecraft, υποστηρίζουν το cross-platform play με το Nintendo Switch. Έτσι, η αγάπη που δείχνει ο Sakurai στο Banjo-Kazooie και το Xbox, είναι μόνο η τελευταία από τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο εταιρείες.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceBanjo-Kazooie: Το Character DLC διαθέσιμο στο Super Smash Bros. UltimateΝέος DLC χαρακτήρας επιβεβαιώθηκε για το Super Smash Bros. UltimateΗ έκδοση 1.2.0 του Super Smash Bros. Ultimate φέρνει Pikachu και Eevee Spirits για τους κατόχους των Pokemon: Let's Go

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα