Ο Στέφανος έχει μία δουλειά στο Λονδίνο

Ημερομηνία σταθμός στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού είναι η 9η Ιουλίου του 2018. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γίνεται ο πρώτος Έλληνας τενίστας που αγωνίζεται στον 4ο γύρο ενός γκραν σλαμ στην Open Era, δηλαδή από το 1968 οπότε και επετράπη στους επαγγελματίες τενίστες να διεκδικούν τον τίτλο στα τέσσερα κορυφαία τουρνουά –Αυστραλιανό Οπεν, Ρολάν Γκαρός, Γουίμπλεντον και Αμερικάνικο Οπεν.

Το απόγευμα της Δευτέρας, το κορτ 3 του All Engalnd Club θα υποδεχθεί τον Ελληνα τενίστα,
ο οποίος στα 19 του χρόνια έχει κάνει την παγκόσμια τενιστική κοινότητα να μιλάει με θαυμασμό για τις δυνατότητές του. Εχοντας απέναντί του τον Τζον Ισνερ, θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να ελέγξει τα τρομερά σερβίς του, ώστε στο τέλος της ημέρας να πανηγυρίσουμε την είσοδό του στον προημιτελικό γύρο του Γουίμπλεντον!

Πριν από λίγους μήνες, θα μας φαινόταν αδιανόητο ένας Έλληνας τενίστας να αγωνίζεται στη δεύτερη εβδομάδα του λονδρέζικου γκραν σλαμ. Να δημιουργεί προσδοκίες για είσοδο στους «8». Δεν είναι τυχαίο πως τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με τον 19χρονο τενίστα, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καλύτερο εκπρόσωπο της νέας γενιάς του αθλήματος. Την πρώτη Κυριακή της διοργάνωσης –ημέρα ξεκούρασης στο Γουίμπλεντον, αφού όπως επιβάλει η παράδοση δεν υπάρχει δράση- η παλιά «φρουρά» έκανε προπόνηση με τον Τσιτσιπά. Για την ακρίβεια ο Τζόκοβιτς έπαιζε μαζί του, ενώ στο διπλανό κορτ άλλαζαν μπάλες ο Φέντερερ με τον Ναδάλ!

Είναι ένα ονειρεμένο καλοκαίρι για το ελληνικό τένις. Στο Λονδίνο που ζει στο μεθύσι της πρόκρισης της Εθνικής Αγγλίας στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ προσπαθεί να διαχειριστεί την αιφνίδια παραίτηση από την Κυβέρνηση του υπουργού του ΒREXIT, o Στέφανος έχει μία δουλειά. Τον ιστορικό αγώνα του στον 4ο γύρο του Γουίμπλεντον θα τον παρακολουθήσετε το απόγευμα, απευθείας από το novasports3HD.
Keywords
Τυχαία Θέματα