Ο σκηνοθέτης των "Toy Story 3" και "Coco" αποχωρεί από την Pixar

Επιστροφή στην οικογενειακή ζωή.

Ο Lee Unkrich, ο δύο φορές Οσκαρικός νικητής με τις animated ταινίες "Toy Story 3" και "Coco", ανακοίνωσε πως αφήνει την Pixar.

Με ένα του tweet, ο Unkrich έγραψε, "Μετά από 25 απίστευτα χρόνια, αποφάσισα να αφήσω την Pixar. Έχει έρθει η εποχή για νέες περιπέτειες".

Ο Unkrich επεκτάθηκε περισσότερο, όσον αφορά την απόφαση του να αποχωρήσει,

με μία δήλωση στο THR.

"Δεν αποχωρώ για να κάνω ταινίες για κάποιο άλλο στούντιο· αντ' αυτού, ανυπομονώ να περάσω πολύ αναγκαίο χρόνο με την οικογένεια μου και και να επιδιώξουμε ενδιαφέροντα που ήταν σε χαμηλή προτεραιότητα για καιρό".

Κατά τον Pete Docter, σκηνοθέτη των "Inside Out" και "Up", ο Unkrich έφθασε στο στούντιο της Pixar όταν η εταιρεία εργαζόταν στην πρώτη, κιόλας, ταινία "Toy Story".

Lee έφθασε στην Pixar ενώ δημιουργούσαμε το 'Toy Story', και είχε μία ριζική επίδραση σε όλες τις ταινίες της Pixar από τότε", δήλωσε ο Docter στο THR, "Κυριολεκτικά δίδαξε σε εμάς τους νεοσύλλεκτους δημιουργούς ταινιών για το στήσιμο, τη σύνθεση και την επεξεργασία".

Η περσινή ταινία των Disney/Pixar ήταν το "Incredibles 2", το οποίο κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στην κατηγορία του σε εισπράξεις. Με το ντεμπούτο του τον Ιούνιο, το "Incredibles 2" έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα για ταινία κινουμένων σχεδίων με $182 εκ. Έτσι, ξεπέρασε ένα άλλο sequel της Pixar, το "Finding Dory", το οποίο κατείχε την ίδια θέση με $135 εκ.

Φέτος, περιμένουμε την 4η ταινία του franchise "Toy Story", το οποίο μπορεί να καθυστέρησε αλλά καταφθάνει στις 21 Ιουνίου. Το "Toy Story 4" δεν θα είναι συνέχεια της τριλογίας, αλλά θα δώσει μία διαφορετική γεύση, ρομαντικής κωμωδίας.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceStarlord και Spider-Man ενώνουν τις φωνές τους για την ταινία "Onward"Νέα ηγεσία στις Disney Animation και PixarΠρώτο trailer για το Incredibles 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα