«Ο νέος κύκλος της Μίλαν θα φέρει επιτυχίες»

O παλιός άσος της Μίλαν, Ζβόνιμπιρ Μπόμπαν, πιστεύει ότι οι «ροσονέρι» χρειάζονται ακόμη 3-4 χρόνια σκληρής δουλειάς για να επιστρέψουν στο κορυφαίο επίπεδο.
Για πρώτη φορά η Μίλαν φαίνεται ότι έχει βρει ταυτότητα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και αυτό είναι σύμφωνα με τον Μπόμπαν ο καταλύτης για να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες και στους τίτλους.

«Ελπίζω να έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος για την ομάδα και σε 3-4 χρόνια να δούμε και πάλι τη Μίλαν στην κορυφή, αλλά χρειάζεται πολύ δουλειά. Εύχομαι τα καλύτερα για την
ομάδα».

Ο Μπόμπαν κέρδισε 4 πρωταθλήματα Ιταλίας και ένα Τσάμπιονς Λιγκ με την ομάδα του Μιλάνου. Καταλήγοντας βγάζει το καπέλο στους υπεύθυνους για την επιλογή τους να τοποθετήσουν σε βασικές θέσεις παίκτες που έχουν γράψει ιστορία στον σύλλογο:

«Ο Λεονάρντο και ο Μαλντίνι, έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη δουλειά τους στην ομάδα, ο καθένας έχει πλέον τον ρόλο του και επειδή γνωρίζουν πολύ καλά και το ποδόσφαιρο και τον σύλλογο, είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Απλώς χρειάζεται χρόνος».
Keywords
Τυχαία Θέματα