Ο Μαρτίνς κρίνει τους 30 του Ζέεφελντ

Την πρώτη τους προπόνηση με τον Ολυμπιακό έκαναν την Κυριακή το πρωί στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο Γιάννης Μασούρας και ο Στέφανος Ευαγγέλου. Πλέον, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεσή του 30 ποδοσφαιριστές στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, εδώ στις αυστριακές
Άλπεις.

Από την πρώτη ημέρα είναι κοντά του οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Καράδαης, Κούτρης, Μάνος, Μανθάτης, Μάριν, Νικολάου, Νικολής, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακας, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βέργος, Βρουσάι, Βούκοβιτς.

Αν συνυπολογίσουμε τους ποδοσφαιριστές που κινείται να αποκτήσει η ομάδα του Πειραιά από το εξωτερικό, τότε ο Πορτογάλος τεχνικός θα υποχρεωθεί να κόψει κάποιους από την αποστολή που θα αναχωρήσει στις 13 Ιουλίου για το Βέλγιο όπου αρχικώς θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει από το Ζέεφελντ την Πέμπτη και αναχωρεί στις 13 του μηνός για το Γκενκ όπου θα παραμείνει έως τις 22/7. Εν συνεχεία θα μετακομίσει στο Ερμελο της Ολλανδίας και θα γυρίσει στην Ελλάδα στις 28/7.
Keywords
Τυχαία Θέματα