Ο ιαπωνικός κόσμος έρχεται στο FX με τη μίνι-σειρά "Shogun"

Άγνωστη η ημερομηνία πρεμιέρας.

To FX αποφάσισε να φέρει στην οθόνη μας το μυθιστόρημα του James Clavell, "Shogun" για μια σεζόν 10 επεισοδίων.

Το "Shogun" λαμβάνει χώρα στη φεουδαρχική Ιαπωνία και παρουσιάζει την άνοδο του Lord Toranaga, ο οποίος πρέπει να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς αντιπάλους του. Στην ιστορία υπάρχει επίσης ο John Blackthorne, ένας Άγγλος ναύτης που ναυαγεί στην Ιαπωνία,

και η Lady Mariko, μια γυναίκα σαμουράι.

“Η ιστορία του Shōgun έχει καθηλώσει αναγνώστες από την πρώτη έκδοση του βιβλίου από τον James Clavell πριν από 40 χρόνια” είπε ο Διευθυντής του FX, John Landgraf. “Το θέμα ενός ξένου που συναντά μια νέα κουλτούρα είναι το ίδιο σχετικό με σήμερα".

Οι Andrew Macdonald, Allon Reich, Michael De Luca, Eugene Kelly και η κόρη του James Clavell, Michaela Clavell, θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τον Tim Van Patten, ο οποίος θα σκηνοθετήσει αρκετά επεισόδια της σειράς. Ο Ronan Bennett, γνωστός από το "Public Enemies" και η Rachel Bennette, γνωστή από το "NW", θα είναι οι σεναριογράφοι. Η σειρά γυριστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιαπωνία και θα είναι παραγωγής της FX Productions.

Το μυθιστόρημα δημοσιεύτηκε το 1975 και πούλησε πάνω από 30 εκ. αντίγραφα παγκοσμίως, πυροδοτώντας το ενδιαφέρον προς την Ιαπωνική κουλτούρα. Το 1980 μια μίνι-σειρά έκανε πρεμιέρα στο NBC και έπαιζε για πέντε συνεχόμενα βράδια εδραιώνοντας παράλληλα ένα νέο είδος τηλεοπτικής σειράς.

To κανάλι μας ετοιμάζει πολλά πράγματα για την νέα τηλεοπτική σεζόν. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε για την μίνι σειρά του, "Fosse/Verdon" με τους Sam Rockwell και Michelle Williams, το σκοτεινό και φιλόδοξο "Mayans MC", το spin-off του "Sons of Anarchy", αλλά και για την επερχόμενη 9η σεζόν του "American Horror Story: Apocalypse".

Αυτές και άλλες πολλές σειρές θα έρθουν την νέα τηλεοπτική σεζόν, γι'αυτό μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας.

IGN Greece Η Apple μεταφέρει το "Time Bandits" στη μικρή οθόνη Το Facebook Watch προτιμά τη διαδραστική τηλεόραση από τα μεγάλα show Οι Sam Rockwell και Michelle Williams σε νέα μίνι σειρά για το FX

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα