Ο Steven Spielberg εμπνεύστηκε αρχικά την ταινία του "Bumblebee"

"Μπορούμε να τον ευχαριστήσουμε για την ύπαρξη αυτής της ταινίας."

Μόλις πρόσφατα μάθαμε πως ο Steven Spielberg δεν είναι απλώς εκτελεστικός παραγωγός του "Bumblebee", αλλά και ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε αρχικά την ταινία.

"Η αρχική ιδέα για αυτή την ταινία στην πραγματικότητα ανήκει στον Steven [Spielberg]", εξήγησε ο σκηνοθέτης Travis Knight στο Yahoo Movies UK. "Μπορούμε να τον ευχαριστήσουμε

για την ύπαρξη αυτής της ταινίας".

Το "Bumblebee" είναι η πρώτη spin-off ταινία από το κινηματογραφικό franchise των "Transformers". Ο Spielberg επιστρέφει στη θέση του εκτελεστικού παραγωγού, όπως έκανε και για κάθε μία από τις πέντε προηγούμενες ταινίες.

Από τη στιγμή που αποτελεί prequel σε αυτές τις ταινίες, το "Bumblebee" θα έχει παρόμοια όψη και αίσθηση. Αλλά ο Knight πρόσθεσε πως μεγάλη επιρροή στην ταινία έδωσε το "E.T.: The Extra Terrestrial" του Spielberg.

"Κατά βάθος είναι μία ταινία για τις σχέσεις και αυτή την όμορφη ιστορία αγάπης μεταξύ αυτών των δύο χαρακτήρων", δήλωσε ο Knight.

Η πρώτη αφίσα για το "Bumblebee" κυκλοφόρησε νωρίτερα και ήρθε να αποτίσει φόρο τιμής σε έναν ακόμα ευγενή και πολύ-αγαπημένο μεταλλικό γίγαντα, τον "Iron Giant". Στην υπόθεση του, o Bumblebee θα γίνει φίλος με ένα έφηβο κορίτσι, τη Charlie, την οποία υποδύεται η Hailee Steinfeld, η οποία άθελα της θα τον αγοράσει ως το πρώτο της αυτοκίνητο. Μαζί, αντιμετωπίζουν τα δύο απεχθή Decepticons, Shatter (με τη φωνή της Angela Bassett) και Dropkick (με τη φωνή του Justin Theroux), σε μία περιπέτεια που θα καθορίσει τη ζωή και των δύο. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά όπου θα ακουστεί η φωνή του Bumblebee στη σειρά των live-action ταινιών του franchise.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΑποκλειστικό: Αποκαλύφθηκε η φωνή του BumblebeeBumblebee Trailer (Υποτιτλισμένο)Φόρο τιμής στο "Iron Giant" αποτίει η νέα αφίσα του "Bumblebee"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα