Ο Robin συγκρούεται με τον Batman στο trailer για το φινάλε του "Titans"

Επιστροφή στη Gotham.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το trailer για το φινάλε της πρώτης σεζόν του "Titans" και αποκάλυψε τη μοιραία σύγκρουση μεταξύ των δύο μεγάλων ονομάτων της σειράς, όπως μεταφέρει το CBR.

"Robin εναντίον Batman. Μη χάσετε το φινάλε της σεζόν", αναφέρει το βίντεο και το κοινό γνωρίζει, πλέον, τι να περιμένει. Πριν από μερικούς μήνες, το trailer για τη σειρά μάς σύστησε τόσο τη σκληρή του γλώσσα όσο και το μίσος του Dick Grayson για τον Batman.

Τότε, κατά τη διάρκεια του SDCC 2018 προτού πρωτοπροβληθεί η σειρά, ο Geoff Johns της DC μίλησε για την υπόθεση του "Titans".

"Υπάρχει μια ιστορία που θα ειπωθεί στη σειρά. Ο Dick Grayson στην πραγματικότητα προσπαθεί να βρει ένα μέρος στον κόσμο, μια νέα ζωή, όπως και όλοι οι άλλοι Titans. Είναι όλοι χαμένοι, και βρίσκουν ο ένας τον άλλον και σχηματίζουν μια θετή οικογένεια."

Τώρα, που η πρώτη σεζόν έχει μπει στην τελική της πορεία, και το φινάλε έρχεται στις 21 Δεκεμβρίου, το trailer έδωσε μερικές ακόμα σκηνές μάχης, με τον Batman να πρωτοστατεί στη δράση, και την εσωτερική σύγκρουση του πρωταγωνιστή Robin να φαίνεται ξεκάθαρα.

Ο Brenton Thwaites, που υποδύεται τον χαρακτήρα του Dick Grayson, μίλησε νωρίτερα σχετικά με τις δολοφονικές τακτικές του Batman στο "Titans" και την αποστασιοποίηση του Robin από αυτές.

Batman είναι δολοφόνος και ο Robin θέλει να ξεφύγει από αυτό", δήλωσε ο Thwaites. "Η ιδέα είναι πως δεν θέλει και ο ίδιος να γίνει δολοφόνος. Και παρόλο που όλοι αυτοί οι τύποι που πολεμά είναι κακοί και αξίζουν, ξέρετε, αξίζουν αυτό που τους σερβίρει, πιστεύει πως όταν σκοτώνεις κάποιον περνάς τα όρια και γίνεσαι σχεδόν τόσο κακός όσο εκείνοι. Οπότε είναι ξεκάθαρο ότι για τη σειρά υπήρξε με τον Batman, ο Batman ξεπέρασε τα όρια και του δίδασκε να κάνει το ίδιο, και τώρα προσπαθεί να ξεφύγει από όλο αυτό".

Σχετικά με τους υπόλοιπους 'Τιτάνες' της σειράς, είδαμε την Danna Troy να αναλαμβάνει δράση σε ένα επεισόδιο με τον τίτλο να φέρει το όνομα της. Ο Robin ένωσε τις δυνάμεις του με την προστατευόμενη της Wonder Woman (Conor Leslie) για να ανακαλύψουν την καταγωγή της Starfire.

Η σειρά ακολουθεί τους Dick Grayson (Robin) και Rachel Roth (Raven) που προκειμένου να αντιμετωπίσουν μία νέα απειλή προς τον πλανήτη, θα ζητήσουν βοήθεια από τους Koriand'r (Starfire) και Gar Logan (Beast Boy) και θα συστήσουν την ομάδα των Titans. Οι Hawk and Dove έκαναν την εμφάνισή τους στη σειρά. O Geoff Johns, o δημιουργός της σειράς, σκοπεύει να φέρει την ομάδα Doom Patrol, με τον Bruno Bichir στον ρόλο του αρχηγού της ομάδας, Dr. Niles Caulder.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Την Donna Troy εν δράσει βλέπουμε στο νέο promo της σειράς "Titans" Titans: Φωτογραφίες από το επεισόδιο "Jason Todd" Raven και Starfire με τα κοστούμια τους στα γυρίσματα του "Titans"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα