Ο Neill Blomkamp ετοιμάζει live action short για το Anthem

Και μας δείχνει ένα tease.

H ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει επικίνδυνα, αλλά αν δεν έχετε κάτι άλλο να περιμένετε, τότε σίγουρα θα θέλετε να δείτε το νέο live-action short που ετοιμάζεται για το Anthem εκείνη τη μέρα.

Το short επιμελείται ο Neill Blomkamp και θα λάβει χώρα "πολλές δεκαετίες πριν τα γεγονότα του παιχνιδιού," σύμφωνα με την περιγραφή.

Η ταινία έχει μάλιστα και placeholder
page στο YouTube, όπου μπορείτε να βάλετε και υπενθύμιση για το live.


To Anthem θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου, μια βδομάδα μετά την live-action ταινία. Η EA μάλιστα ελπίζει ότι ο τίτλος, μαζί με το Apex Legends, θα την βοηθήσουν να ξεφύγει από το δύσκολο οικονομικό τετράμηνο που αντιμετώπισε πρόσφατα.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η εταιρεία αποκάλυψε post-launch και end-game περιεχόμενο, όπως guilds, νέες αποστολές, difficulty settings, ένα expansion του progression system και άλλα updates.

Εσείς πόσο hyped είστε για το Anthem;

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceAnthem: Κυκλοφόρησε νέο περιεχόμενοTo Anthem θα έχει αλλαγές και στα controls του PCH BioWare μας αναλύει τις αλλαγές στο Anthem μετά το τέλος του VIP Demo

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα