Ο Mel Gibson αναλαμβάνει το remake του The Wild Bunch

Ένας άνθρωπος για όλες τις θέσεις.

Ο Mel Gibson ανέλαβε τη σκηνοθεσία, την παραγωγή και τη συγγραφή για το remake της ταινίας του 1969, "The Wild Bunch".

Σύμφωνα με το Deadline, o Gibson θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Bryan Bagby. Ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το φιλμ

και δεν γνωρίζουμε αν ο ηθοποιός σκοπεύει να πρωταγωνιστήσει επίσης.

Εκτός του "The Wild Bunch", ο Gibson θα σκηνοθετήσει το "Destroyer", μια ταινία για το USS Laffey, που αμύνθηκε ενάντια σε 22 επιθέσεις αυτοκτονίας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πολέμου. Το Deadline αναφέρει ότι ο Gibson θα ξεκινήσει τα γυρίσματα του "Destroyer" την άνοιξη.

Επιπλέον, λέγεται ότι ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Mark Wahlberg στο "The Six Billion Dollar Man", αν και η συμμετοχή δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Στο "The Wild Bunch" του 1969 πρωταγωνιστούσαν οι William Holden, Ernest Borgnine, Robert Ryan, Edmond O'Brien, Warren Oates, Jaime Sánchez και Ben Johnson. Η ταινία λέει την ιστορία μια ηλικιωμένης ομάδας άνομων, που θέλουν να στήσουν μια τελευταία ληστεία πριν τα παρατήσουν.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Fahrenheit 11/9 - Trailer Χριστούγεννα στο Λονδίνο για την Emilia Clarke και τον Henry Golding A Simple Favor - Επίσημο Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα