Ο Candyman επιστρέφει με remake από τον σκηνοθέτη του "Get Out"

Προετοιμαστείτε!

Η γνωστή ταινία τρόμου του Clive Barker του 1992, "Candyman", αποκτά reboot, με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο του "Get Out", Jordan Peele, να είναι παραγωγός στην ταινία και την Nia DaCosta να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Το Metro Goldwyn Mayer Pictures έκανε την ανακοίνωση σήμερα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν τον Jordan

Peele να εμπλέκεται στο reboot. Η ταινία θα θεωρηθεί "κάτι σαν sequel" της αρχικής ταινίας, θα λαμβάνει χώρα στο Σικάγο και - σε ό,τι έμεινε - από τα σπίτια της κατασκευαστικής Cabrini-Green.

Ο Jordan Peele, θα είναι παραγωγός μαζί με τον Win Rosenfeld, ο οποίος θα είναι εκτελεστικός παραγωγός και στην επερχόμενη αναβίωση του "Twilight Zone".

Η Nia DaCosta έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την ταινία "Little Woods", η οποία παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Ταινιών της Tribeca φέτος.

"Η αυθεντική ταινία ήταν ορόσημο για την παρουσία μαύρων στις ταινίες τρόμου. Μαζί με το 'Night of the Living Dead', το 'Candyman' ήταν η μεγάλη μου έμπνευση ως δημιουργός ταινιών. Το να έχω ένα νέο ταλέντο στο πλάι μου, όπως η Nia, για τη σκηνοθεσία του project είναι απίστευτα ενθουσιώδες", είπε ο Peele σε συνέντευξή του.

"Μας τιμά που θα φέρουμε το καινούργιο κεφάλαιο του 'Candyman' και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τον Clive Barker στο νέο κοινό".

Όσο γλυκό και αν ακούγεται το όνομα της ιστορίας, τόσο πικρό είναι το τέλος για όποιον συναντήσει το ομότιτλο πνεύμα. Με την αυθεντική ταινία να βασίζεται στην ιστορία του Clive Barker, με τον τίτλο "The Forbidden", ο Candyman είναι το πνεύμα ενός καλλιτέχνη και γιου ενός σκλάβου, του οποίου έκοψαν το χέρι και στη συνέχεια δολοφόνησαν. Στην ταινία, μια φοιτήτρια κάνει την πτυχιακή της πάνω στους αστικούς μύθους και έτσι έρχεται αντιμέτωπη με το πνεύμα, αλλάζοντας για πάντα την ήρεμη ζωή της. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος ήταν ο Bernard Rose και παραγωγοί οι Steve Golin, Sigurjon Sighvatsson και Alan Poul. Πρωταγωνιστούσαν οι Virginia Madsen, Tony Todd, Xander Berkeley και Kasi Lemmons.

To "Get Out" γνώρισε την καταξίωση κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε και ο Peele δήλωσε ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο μιας συνέχειας. Η νέα του ταινία θα έχει τον τίτλο "Us", πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 15 Μαρτίου 2019 (ΗΠΑ) και θα πρωταγωνιστεί η Lupita Nyong’o. Επίσης, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς "The Hunt" για το Amazon.

To "Candyman" είναι προγραμματισμένο να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Ιουνίου 2020 (ΗΠΑ).

IGN Greece Παλιά απραγματοποίητα σενάρια μας αποκαλύπτει ο Guillermo Del Toro Την τελευταία του πνοή άφησε ο οσκαρικός Bernardo Bertolucci Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 19/11 - 25/11

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα