Νέο MICHELIN PRIMACY 4 Ασφαλές όταν είναι καινούριο, ασφαλές και όταν φθαρεί (video)

Η Michelin, πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει διαρκώςστην εξέλιξη της κινητικότητας, παρουσιάζει το νέο ελαστικό PRIMACY 4, το οποίοαποτελεί ήδη σημείο αναφοράς για την ασφάλεια στην οδήγηση.

Μετά από τρία χρόνιαανάπτυξης, το νέο ελαστικό προσφέρει υψηλές επιδόσεις στους βρεγμένους δρόμους,από την πρώτη μέρα χρήσης του και μέχρι να φτάσει το νόμιμο όριο του δείκτηφθοράς (1,6 χιλιοστά). Ανταποκρίνεται, δηλαδή, στην ανάγκη για υψηλέςεπιδόσεις, ακόμα και όταν φθαρεί, προσφέροντας επιδόσεις που αντέχουν στοχρόνο.

Χάρη

στα ελαστομερή τελευταίας γενιάς, το νέο PRIMACY 4,προσφέρει υψηλό επίπεδο πρόσφυσης στο βρεγμένο οδόστρωμα, από το πρώτο μέχρι τοτελευταίο χιλιόμετρο, χωρίς συμβιβασμούς στη διάρκεια ζωής. Για να επιτευχθείαυτό το επίπεδο πρόσφυσης, έχει βελτιωθεί το σκάλισμα πέλματος και ο νέοςσχεδιασμός του περιλαμβάνει πιο τετραγωνισμένες και λιγότερο κωνικέςαυλακώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, το νερό απομακρύνεται επαρκώς, ακόμα και όταντο ελαστικό έχει φθαρεί. Έτσι, τόσο όταν είναι καινούριο όσο και όταν φθαρεί,το Michelin PRIMACY 4 προσφέρει εξαιρετικό επίπεδο φρεναρίσματος σε βρεγμένοοδόστρωμα. Σύμφωνα με συγκριτικές δοκιμές με τα ελαστικά του ανταγωνισμού στηδιάσταση 205/55 R16 91V, το MICHELIN PRIMACY 4, όταν είναι καινούριο, φρενάρεικατά μέσο όρο 0,9 μέτρα πιο νωρίς. Και όταν, όμως, έχει φθαρεί, το MICHELINPRIMACY 4, αυξάνει ακόμα περισσότερο τη διαφορά του από τους ανταγωνιστές του,καθώς φρενάρει 2,8 μέτρα πιο νωρίς από το μέσο όρο.

Επιπλέον, με το νέο MICHELIN PRIMACY 4, οι οδηγοί μπορούνακόμα πιο εύκολα να «διαβάσουν» το επίπεδο της φθοράς του ελαστικού.Συγκεκριμένα, σε συνδυασμό με τους παραδοσιακούς δείκτες φθοράς, η Michelinπρόσθεσε μια ακόμα πιο εμφανή σήμανση στον ώμο και μια επιπλέον σήμανση στοκάτω μέρος των αυλακώσεων του πέλματος.

Σε σύγκριση με τους βασικούς του ανταγωνιστές, το νέοMICHELIN PRIMACY 4 διαρκεί κατά μέσο όρο για 18.000 περισσότερα χιλιόμετρα,επιβεβαιώνοντας στην πράξη τη στρατηγική του Ομίλου της Michelin να σχεδιάζειελαστικά με επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο, με κορυφαία χιλιομετρική απόδοση.Έτσι, η Michelin προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να οδηγούν μεασφάλεια, καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού, μέχρι, δηλαδή, να φτάσει τονόμιμο όριο του δείκτη φθοράς στα 1,6 χιλιοστά. Το Michelin PRIMACY 4 είναι ήδηδιαθέσιμο στην Ελλάδα για 16, 17 και 18 ίντσες.

Δείτε το video για το νέο PRIMACY 4 εδώ:


Keywords
Τυχαία Θέματα