Nεϊμάρ: Δεν πάει Σινσινάτι

Η ομάδα του Οχάιο είχε ξεκινήσει επαφές από τον Απρίλιο για πιθανή συμφωνία με τον 34χρονο επιθετικό, ωστόσο δεν προχώρησε ποτέ σε επίσημη πρόταση, με τον ίδιο τον Νεϊμάρ να φέρεται να έχει απογοητευτεί από τον αργό ρυθμό των διαπραγματεύσεων.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Βραζιλιάνος άσος παραμένει ανοικτός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στο MLS, υπό την προϋπόθεση ότι θα προκύψει η κατάλληλη πρόταση από άλλη ομάδα του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος προέρχεται από τον πάγκο στην πρόσφατη νίκη της Βραζιλίας επί της Σκωτίας με 3-0 στο Μουντιάλ 2026, επέστρεψε στην εθνική ομάδα μετά από απουσία από το 2023, έχοντας ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό στη γάμπα. Ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της «σελεσάο» με 79 γκολ και δεύτερος σε συμμετοχές με 142 εμφανίσεις, συνεχίζει να αποτελεί βασικό σημείο αναφοράς παρά τα προβλήματα τραυματισμών των τελευταίων ετών.

Σε συλλογικό επίπεδο, ο 34χρονος επιθετικός αγωνίζεται στη Σάντος, επιστρέφοντας στον σύλλογο όπου ξεκίνησε την καριέρα του, έχοντας καταγράψει 15 γκολ σε 37 εμφανίσεις από το 2025, με συμβόλαιο που ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Στο παλμαρέ του περιλαμβάνονται συνολικά 377 γκολ σε 644 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο μέσα σε 19 χρόνια επαγγελματικής καριέρας.

Keywords