Νέα ταινία Rocky φαίνεται να ετοιμάζει ο Sylvester Stallone

Αυτό θα είναι το Rocky VII;

To μέλλον του Rocky στο ρινγκ δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Sylvester Stallone (μέσω Flickering Myth) δουλεύει πάνω σε μια νέα ταινία με τον Rocky,

ενώ παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις για την δημιουργία μιας prequel σειράς.

Ο Irwin Winkler, συν-ιδιοκτήτης του franchise, θα είναι παραγωγός στην ταινία, η οποία ακόμα δεν είναι σίγουρη. Διαπραγματεύσεις γίνονται με τον Stallone για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία. Αν όντως, αναλάβει τον ρόλο, τότε θα έρθει σε αντίθεση με τα προηγούμενα λεγόμενά του, που τον ήθελαν να συνταξιοδοτείται από τον ρόλο μια για πάντα μετά το "Creed II".

Rocky συναντά ένα νεαρό, θυμωμένο άτομο, το οποίο κολλά στην χώρα όταν πάει να δει την αδερφή του", δήλωσε ο Stallone για την πλοκή του πιθανού sequel. "Τον παίρνει στην ζωή του, απίστευτες περιπέτειες ξεκινούν και καταλήγουν βόρεια των συνόρων. Είναι πολύ διαχρονικό".

Ο Stallone ενσάρκωσε τον Rocky σε οχτώ ταινίες: "Rocky" (1976), το οποίο κέρδισε Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, "Rocky II" (1979), "Rocky III" (1982), "Rocky IV" (1985), "Rocky V" (1990), "Rocky Balboa" (2006), "Creed" (2015), το οποίο απέσπασε υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ Α' και Β' Ανδρικού Ρόλου, και, το πιο πρόσφατο, "Creed II" (2018).

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός του Blade Runner, Rutger Hauer Ο James Cameron συγχαίρει την Marvel για τους Εκδικητές της Αποκαλύφθηκε το cast που θα τα βάλει με ζόμπι στο "Army of Dead"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα