«Να φέρουμε τον τίτλο πίσω στον Πειραιά»

Την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου θέτει ως στόχο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Τι λέει για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «ερυθρόλευκος» ακραίος μπακ στην Real News:

Για τη νέα χρονιά: «Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά σε αυτή τη χρονιά. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα. Να φέρουμε πάλι
τον τίτλο πίσω στον Πειραιά. Θέλουμε να έχουμε μια καλή σεζόν και γι΄ αυτό δουλεύουμε πολύ αυτές τις μέρες. Μια καλή προετοιμασία είναι βασικό συστατικό για μια πετυχημένη χρονιά. Θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά, γι΄αυτό και θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στα επόμενα φιλικά που έχουμε να δώσουμε. Να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά του Europa League, για να μπορέσουμε να πάμε την ομάδα στη φάση των ομίλων. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, πάντα θες να κερδίζεις. Σε κάθε ματς. Αυτό θέλουμε για τη σεζόν αυτή».

Για τις αλλαγές στην ομάδα: «Πρώτα απ΄ όλα υπάρχει νέος τεχνικός. Εχουν έρθει νέοι ποδοσφαιριστές, έχουν γίνει αρκετές μεταγραφές ήδη. Εχει δοθεί μια ενέργεια στην ομάδα. Ο προπονητής προσπαθεί να περάσει τα στοιχεία που θέλει, ώστε ο Ολυμπιακός να είναι πολύ πιο δυνατός».

Για τη συνεργασία του με τον Χριστοδουλόπουλο: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Όταν έχεις συνεργαστεί με καλούς παίκτες, που έχουν ποιότητα, είναι εύκολο να συνεργαστείς και με τον Λάζαρο. Μου αρέσει πολύ να παίζω μαζί του».
Keywords
Τυχαία Θέματα