Μυστακίδη: «Είμαστε καλύτεροι σε όλα…» (video)

Ο … Γολγοθάς που έχει περάσει τον τελευταίο χρόνο κάθε άλλο ευκολοκατάβλητος ήταν. Ο Γιάννης Μυστακίδης, έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρότατο τραυματισμό που τον έθεσε εκτός για διάστημα – σχεδόν – επτά μηνών και σίγουρα δε θα ξεχάσει ποτέ τη 19η Δεκεμβρίου του 2017. Ηταν η μέρα που πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης του εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τα Τρίκαλα σηματοδοτώντας το τέλος της σοβαρότητας περιπέτειας που βίωσε όλο το προηγούμενο διάστημα. Πλέον όμως – κι αυτό είναι το πλέον σημαντικό – είναι εδώ, δηλώνει «παρών» κι απόλυτα συνειδητοποιημένος για τη συνέχεια και τη δική του αλλά και της ομάδας του. Λίγη ώρα μετά την προπόνηση της Παρασκευής, ο Κατερινιώτης επιθετικός συνάντησε την κάμερα του «novasports.gr» και μίλησε για την κατάσταση την οποία βρίσκεται, για το κύριο δίδαγμα του πρώτου μισού της σεζόν και για το αν το αντίστοιχο δεύτερο αναμένεται πιο ... δύσκολο, για το πως ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον «Δικέφαλο», τη συνέχεια που ακολουθεί αρχής γενομένης από τον Κυριακάτικο, εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα και άλλα πολλά κι ενδιαφέροντα θέματα. Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το πως νιώθει μέχρι τώρα: «Είμαι πολύ καλά, νιώθω πλέον ενεργό μέλος της ομάδας και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Η ομάδα πάει από το καλό στο καλύτερο».

Για το αν υπάρχει συνταγή επιτυχίας: «Η συνταγή είναι ότι η ομάδα έχει δέσει. Ξέρουμε τι ζητάει ο προπονητής και ο κάθε ποδοσφαιριστής ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι προσπαθούμε για το καλό της ομάδας. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως στα τελευταία παιχνίδια και να μην γίνει το παραμικρό λάθος ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».
Keywords