Μουνιέ "Κολακευτικό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ αλλά περιμένω τον Παναθηναϊκό"

Ο Αντονί Μουνιέ ταλαιπωρήθηκε από αρκετά προβλήματα τραυματισμών την σεζόν που ολοκληρώθηκε αλλά βοήθησε σε αρκετά σημαντικά ματς τον Παναθηναϊκό. Σε συνέντευξή του στην Γαλλική Εκίπ μίλησε για όλα όσα συνέβησαν την χρονιά που πέρασε αλλά και για το μέλλον του.

"Είναι κρίμα γιατί αν δεν μας είχαν αφαιρεθεί οι βαθμοί θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε μια θέση στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά στην πορεία βελτιωθήκαμε. Μετά άρχισαν τα οικονομικά προβλήματα από προηγούμενη κακοδιαχείριση της ομάδας αλλά εμάς τους παίκτες, αγωνιστικά δεν μας επηρέασαν ιδιαίτερα" είπε ο Μουνιέ για την πορεία του Παναθηναϊκού την χρονιά που πέρασε.

Για το μέλλον του και αν σκοπεύει να φύγει από την Ελλάδα είπε "Όχι, είναι το μέρος που έχω αισθανθεί προσωπικά καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο μέρος από τότε που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο. Σίγουρα αγωνιστικά δεν είναι όλα τέλεια αλλά εγώ είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο Παναθηναϊκός παραμένει μεγάλος σύλλογος με τρομερούς οπαδούς. Τώρα η ομάδα πρέπει να αλλάξει χέρια τις επόμενες εβδομάδες με την άφιξη νέου ιδιοκτήτη ο οποίος θα βάλει χρήματα στην ομάδα, χωρίς να κάνει λάθη, και αυτό θα μας καθησυχάσει όλους. Όταν συμβεί αυτό θα δούμε τι θα γίνει".

Ο Μουνιέ στην συνέχεια ρωτήθηκε και απάντησε για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ αλλά και για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Ligue 1 "Κάτι έχω ακούσει για την ΑΕΚ, ξέρω αρκετό κόσμο εκεί καθώς πήραν το προπονητικό τιμ που είχαμε στον Παναθηναϊκό. Είναι η πρωταθλήτρια και θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ οπότε σίγουρα είναι κολακευτικό. Αλλά από όσο ξέρω εγώ δεν έχει συμβεί κάτι και όλα τα χειρίζονται οι ατζέντηδες μου. Από την Γαλλία έφυγα πριν από τρία χρόνια. Θα μπορούσα να έχω επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2017 αλλά δεν πήγαν καλά τα πράγματα με την Σεντ Ετιέν. Θα μπορούσα να μάθω περισσότερα για ένα σπουδαίο κλαμπ και να ξεπεράσω τις δύσκολες στιγμές που έζησα στην Μπολόνια. Λόγω των οπαδών δεν πήγα στην Σεντ Ετιέν. Περνάω εξαιρετικά στην Ελλάδα αλλά κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον".
Keywords
Τυχαία Θέματα