Μονακό - Βίρτους 68-74: Το γύρισε στο τελευταίο λεπτό (hls)

Μονακό - Βίρτους 68-74: Το γύρισε στο τελευταίο λεπτό (hls) navgouliΤετ, 12/09/2020 - 22:23

Σε ένα τρελό παιχνίδι στο Μονακό η Βίρτους κατάφερε να μείνει αήττητη στο Eurocup μετά από οκτώ παιχνίδια. Οι Ιταλοί προηγήθηκαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι δέκα δεύτερα πριν το φινάλε και τελικά επικράτησαν με 74-68.

Η Μονακό έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο ήταν μπροστά με μεγάλες διαφορές κι έκλεισε το πρώτο μέρος με +18 (40-22). Σε όλο το πρώτο εικοσάλεπτο οι παίκτες του Μίτροβιτς έπαιξαν εκπληκτική

άμυνα, έμοιαζαν να πνίγουν τον Μίλος Τεόντοσιτς και τους συμπαίκτες του, ενώ επιθετικά με τον Νάιτ και τον Μποστ είχαν σταθερή σύνδεση με το καλάθι της Βίρτους. 

Η εικόνα των Ιταλών άλλαξε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Αρχικά έπαιξαν άμυνα με περισσότερη ενέργεια από ότι στο πρώτο μέρος, αλλά και πάλι επιθετικά δεν βρήκαν τον ρυθμό που θα ήθελε ο Τζόρτζεβιτς και ενώ μάζεψαν την διαφορά οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης. 

Στην τελευταία περίοδο όμως, η Βίρτους άρχισε να γίνεται ακόμα πιο πιεστική κι η Μονακό που είχε αρκετές απουσίες άρχισε να μένει από δυνάμεις. Ο Τεόντοσιτς που είχε 0/5 τρίποντα και γενικά ήταν σε πολύ κακό βράδυ με το πρώτο του εύστοχο σουτ πίσω από την γραμμή ισοφάρισε το παιχνίδι σε 68-68, ενώ 23 δεύτερα πριν το τέλος μετά από επιθετικό ριμπάουντ ο Γουίμς έδωσε το πρώτο προβάδισμα στην ομάδα του με 68-70. Η Μονακό έκανε λάθος στην επίθεσή της, μετά από τάιμ άουτ κι ο Τεόντοσιτς με 2/2 βολές ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Eurocup - ΜΠΑΣΚΕΤ AS Monaco - Μπάσκετ Virtus Bologna - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ AS Monaco ΔΙΕΘΝΕΙΣ Μονακό - Βίρτους: 68-74 (hls) Submitted by npilios on Τετ, 12/09/2020 - 23:05 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/MONACO-VIRTUS_BOLONGA_9-12-20.m… ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Eurocup - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Μονακό - Βίρτους ΜΠΑΣΚΕΤ AS Monaco AS Monaco - Μπάσκετ On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Σε ένα τρελό παιχνίδι στο Μονακό η Βίρτους κατάφερε να μείνει αήττητη στο Eurocup μετά από οκτώ παιχνίδια. Οι Ιταλοί προηγήθηκαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι δέκα δεύτερα πριν το φινάλε και τελικά επικράτησαν με 74-68.
Article publish on Τετ, 12/09/2020 - 22:23 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα