Μίλαν-Βερόνα 3-2: Εκπληκτική ανατροπή! (hls)

Τη χαρά της πρώτης θέσης απολαμβάνει σήμερα (16/10) το βράδυ η Μίλαν στη Serie A! Οι “ροσονέρι” πήραν με απίστευτο τρόπο το τρίποντο στην εντός έδρας αναμέτρησή τους με τη Βερόνα, της οποίας επιβλήθηκαν με σκορ 3-2, και περιμένουν την αυριανή συνάντηση της Νάπολι με την Τορίνο για να ξέρουν, αν μείνουν πρώτοι ή πρόκειται να βρεθούν ξανά στη δεύτερη θέση του πίνακα.

Το ματς στο Τζουζέπε Μεάτσα ήταν καταπληκτικό! Η Βερόνα αιφνιδίασε τους πάντες και με γκολ των Καπράρι στο 7ο και Μπαράκ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 24ο

βρέθηκε μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά (0-2). Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να περιμένει η ομάδα που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και ήθελε να πάρει την ανιούσα.

Η Μίλαν, αφού πέρασε το σοκ του απόλυτου αιφνιδιασμού, συνήλθε στο δεύτερο ημίχρονο. Πέρασε σε φουλ επίθεση και μέσα σε 19 λεπτά κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-2, πετυχαίνοντας τρία γκολ και διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. Τα τέρματα πέτυχαν οι Ζιρού (59ο), Κεσιέ (76ο, με χτύπημα πέναλτι) και Γκιουντέρ (78ο, αυτογκόλ). Με αυτά, οι “ροσονέρι”, που με 17 τελικές έναντι 10 της Βερόνα και 55% κατοχή της μπάλας έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη, πάτησαν κορυφή και περιμένουν ευχάριστα μαντάτα αύριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα