Μεντβέντεφε: “Απίστευτο το επίτευγμα του Ναδάλ” (video)

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ τόνισε πως αυτά που έχει καταφέρει ο Ράφα Ναδάλ στην καριέρα του αποτελούν ένα απίστευτο επίτευγμα. Ο Ρώσος τενίστας έδωσε συγχαρητήρια στον Ισπανό αντίπαλό του, μετά την ήττα του 3-2 σετ στον τελικό του US Open, ενώ ευχαρίστησε την οικογένειά του και την ομάδα του για τη στήριξή τους.

Αρχικά, ο Μεντβέντεφ τόνισε: “Πρώτα πρώτα θέλω να συγχαρώ τον Ράφα για τα 19 Grand Slam, είναι ένα απίστευτο
επίτευγμα. Θέλω να συγχαρώ τον ίδιο και την ομάδα του για την απίστευτη δουλειά. Ο τρόπος που παίζεις κάνει πολύ δύσκολο σε κάποιον να σε αντιμετωπίσει. Χάζευα τους τίτλους σου στο video wall, το 1ο, το 2ο, το 3ο το 19ο… Σε ευχαριστούμε για όσα έχεις κάνει για όσα παιδιά σε έβλεπαν να παίζεις και αγάπησαν το άθλημα”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Στο μυαλό μου, ήμουν εντάξει. Πίστευα ότι είχα τελειώσει. Ήμουν κοντά στο 3-0, έπρεπε να παλέψω για κάθε μπάλα. Τελικά πήγα μακριά το ματς, όμως δεν ήρθε σε μένα”.

Επίσης, αναφέρθηκε στους Αμερικανούς φιλάθλους, με τους οποίους είχε κόντρα τις προηγούμενες ημέρες: “Θέλω να τους ευχαριστήσω. Είπα κάποια πράγματα με άσχημο τρόπο, τώρα τα λέω με όμορφο. Με βοηθήσατε πολύ. Το σημερινό ματς, θα είναι πάντα στο μυαλό μου. Έπαιξα στο μεγαλύτερο γήπεδο τένις στον κόσμο. Ήμουν έτοιμος να βγάλω λόγο, όμως με βοηθήσατε να παλέψω και να συνεχίσω και σας ευχαριστώ όλους. Είναι μια ηλεκτρική σχέση. Όπως είδατε, είμαι άνθρωπος, μπορώ να αλλάξω, όλοι κάνουμε λάθη”.

Τέλος, ο Ρώσος τενίστας ευχαρίστησε την ομάδα του και την οικογένειά του: “Ευχαριστώ την ομάδα μου και την οικογένειά μου που με έβαλε στο τένις. Αυτή η χρονιά άλλαξε τα πάντα για μένα με αυτό τον τελικό”.

Το σχετικό βίντεο:
Keywords
Τυχαία Θέματα