Με… τσιρότα (και διχόνοια) δεν κολλάει το (μαδημένο) τριφύλλι!

Από την ανακοίνωση και μόνο των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού (δείτε εδώ) κατά της διοίκησης του Βασίλη Κωνσταντίνου γίνεται αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος στο τριφύλλι.

Διότι σε μια εποχή που το ζητούμενο για τους πράσινους θα ήταν η ενότητα, η συνεργασία και οι λύσεις που έπρεπε να είχαν κάνει την εμφάνισή τους από… χθες, υπάρχει μόνο διχόνοια και αντεγκλήσεις που προκαλούν δεύτερες σκέψεις στον κόσμο της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος έχει «παρκάρει» τις μετοχές του σε συμβολαιογραφικό γραφείο (ακολουθώντας το παράδειγμα του Τζίγγερ στο παρελθόν) και δεν ασχολείται.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ότι είχε να πει το είπε και πλέον βλέπει την ομάδα μπάσκετ να βρίσκει το δρόμο της και εκτός συνόρων.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναζητεί (θεωρητικά) την επόμενη λύση που όμως δεν φαίνεται να έρχεται γρήγορα κι αυτό δημιουργεί μεγάλα οικονομικά προβλήματα στην ΠΑΕ.

Η ομάδα διαφημίζει την άνοδο των μικρών από την Κ20 και την Κ17 προς τον επαγγελματισμό (!) με συνέπεια να κατηγορείται ότι έχει έτοιμα τα.. πωλητήρια των σημερινών καλών βασικών παικτών της!

Κι αν ο προβιβασμός των μικρών είναι ενδεχομένως μια δόκιμη διαφήμιση, η άλλη που θέλει την ΠΑΕ να πανηγυρίζει για το «πάγωμα» του χρέους προς το ΟΑΚΑ και τις επιστολές για ένα αντίστοιχο πάγωμα-υπομονή όσων έχουν λαμβάνουν χρήματα, μόνο ως δυσφήμιση μπορεί να ληφθεί.

Ο επί δεκαετίες εμβληματικός αρχηγός της ομάδας, Μίμης Δομάζος, κατηγορεί ανοιχτά ως «ψεύτη» τον πρώην συμπαίκτη του και νυν πρόεδρο Βασίλη Κωνσταντίνου, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τον αποκλεισμό των παλαιμάχων από την προσπάθεια συμβολής τους στην σωτηρία του Παναθηναϊκού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν διστάζει να τονίζει σε κάθε ευκαιρία ότι είναι μόνος με τους ποδοσφαιριστές και παλεύει για να κρατήσει το μυαλό τους εντός των γραμμών του γηπέδου, αλλά δυσκολεύεται.

Η ένταση μεταξύ Κουτρουμπή και Διούδη στην προπόνηση είναι απλά ενδεικτική του κλίματος.

Η Λίγκα έχει ένα… κακό σπυρί στο κορμί της μια και ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά μία από τις 16 ομάδες μέλη της, αλλά ένα brand name που θα κοστίσει πολλά χρήματα αν αποχωρήσει από τον συνεταιρισμό.

Βεβαίως ακόμα κι αν οι πράσινοι έπαιζαν και τα 30 ματς του πρωταθλήματος εντός έδρας και ο κόσμος τους γέμιζε τη Λεωφόρο, τα χρήματα δεν θα έφταναν για την επιστροφή της στην κανονικότητα.

Ωστόσο, το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή αναμένεται να προσφέρει άλλες 250.000 ευρώ για την κάλυψη άμεσων αναγκών.

Ο κόσμος θα είναι και πάλι εκεί. Το θέμα είναι που βρίσκονται τόσο καιρό οι κάθε λογής Παναθηναϊκάρες και τι έχει κάνει η διοίκηση Κωνσταντίνου για να τους φέρει κοντά της.

Κάποιοι, κάπως, κάποτε οφείλουν να μιλήσουν δημοσίως.
Keywords