Με Σάκχοφ – Ζαμπά αντί των Μαουρίσιο – Ενρίκε

Η πλέον σημαντική προτεραιότητα του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ομάδα εν όψει κάθε αναμέτρησης είναι η διατήρηση της ομοιογένειας, εξ ου κι η δυσκολία που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της σεζόν με τις ενδιάμεσες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και τη συσσωρευμένη κόπωση, ψυχολογική και σωματική που είχαν οι ποδοσφαιριστές του από την υπερπροσπάθεια που είχαν καταβάλει το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου. Απόντως πλέον υποχρεώσεων μεσούσης της εβδομάδας, έχει την ευχέρεια να καταστρώνει απροβλημάτιστα τα σχέδιά του για την κάθε προσεχή αγωνιστική, όπως συνέβη κι εν όψει της αποψινής, εκτός έδρας αναμέτρησης με τον
Παναιτωλικό.

Μια αναμέτρηση για την οποία δεν μπορεί να έχει τους τραυματίες Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Πέλκα εν αντιθέσει με τον Ζαμπά που εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει. Παράλληλα, μέσα από την ανακοίνωση της αποστολής χτες, μετά την τελευταία προπόνηση πριν από το ματς, εκτός έμειναν οι Γλύκος, Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Τόσκα, Καρέλης. Μέσα από τις δοκιμές που πραγματοποίησε ο Ρουμάνος τεχνικός για το αρχικό σχήμα έδειξε να καταλήγει στο ίδιο που είχε παρατάξει στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με αναγκαστική διαφοροποίηση τον Ολιβέιρα αντί του Μαουρίσιο.

Πιο συγκεκριμένα, σ’ αυτό το 4-2-3-1, που για σε συνθήκες άμυνας γίνεται 4-4-2 ή 4-4-1-1, ο Πασχαλάκης παραμένει κραταιός στην εστία έχοντας μπροστά του από δεξιά προς τ’ αριστερά – κατά σειρά – τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια. Σάκχοφ – Ολιβέιρα θ’ αποτελέσουν το δίδυμο των χαφ με τον Πορτογάλο να βρίσκεται πιο πίσω στον σχηματισμό σε σχέση με τον Ουκρανό αλλά ουσιαστικά να εναλλάσονται στις προωθήσεις ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε στιγμής. Μεσοεπιθετικά, στον άξονα θα βρίσκεται ο Μπίσεσβαρ έχοντας δεξιά του στην πτέρυγα τον Λημνιό κι αντίστοιχα αριστερά του τον Ζαμπά, ενώ ο Άκπομ θα βρίσκεται στην επίθεση.

Όπως και να ‘χει όμως οι οριστικές απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα θα δοθούν περί τις 18.00, μια ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την επίσημη ανακοίνωση του αρχικού σχήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα