Με νέο σχεδιασμό και περισσότερες πληροφορίες η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Ο ανανεωμένος διαδικτυακός τόπος της ΕΟΕ περιέχει καινοτόμες ενότητες και συνεχώς εμπλουτιζόμενο περιεχόμενο όπως:

Ξεχωριστή ενότητα αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες ολυμπιονίκες από τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 1896 έως σήμερα, η οποία προβάλει και το νέο σήμα της ΤΕΑΜ
ΗΕLLAS που θα συνοδεύει την ολυμπιακή μας ομάδα εφεξής.Μια ενδιαφέρουσα αναδρομή στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων από την αρχαιότητα έως την σύγχρονη εποχή καθώς και τους σημαντικούς σταθμούς της.Μια μοναδική πηγή πληροφόρησης με στοιχειά και υλικό σχετικά με την Ολυμπιακή Φλόγα καθώς και άλλους διεθνείς αγώνες (πχ. Μεσογειακοί Αγώνες, Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων κα..)Μια ξεχωριστή ενότητα αφιερωμένη στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» η οποία παρέχει άμεση πρόσβαση στις σημαντικότερες πληροφορίες που αφορούν τους Αγώνες όπως: η επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων, η πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων, η πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας στο Παρίσι. Καθημερινή και έγκυρη ροή πληροφόρησης με άρθρα και δελτία τύπου που ενημερώνουν άμεσα το κοινό για τα δρώμενα της ΕΟΕ, τις επιτυχίες και προκρίσεις των Ελλήνων αθλητών, τις σημαντικές εξελίξεις στον αθλητικό χώρο και το Ολυμπιακό Κίνημα.

Η νέα ιστοσελίδα της ΕΟΕ σχεδιάστηκε με φιλική προς τον χρήστη πλοήγηση τόσο σε περιβάλλον υπολογιστή όσο και σε περιβάλλον κινητού τηλεφώνου, ενώ ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της έγινε σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία επικοινωνίας McCann Worldgroup και πιο συγκεκριμένα με τα disciplines Momentum και MRM.

Με αφορμή την ανακοίνωση της νέας ιστοσελίδας, o Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος δήλωσε: « Η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας εντάσσετε στην γενικότερη προσπάθεια εκσυγχρονισμού της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Οι καιροί αλλάζουν, τα εργαλεία επικοινωνίας εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς και η ΕΟΕ θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων και σε αυτόν τον τομέα. Η ανανέωση αυτή αντικατοπτρίζει τη νέα προσέγγιση της ΕΟΕ, έναν μοντέρνο τρόπο σκέψης που εφαρμόζουμε σε όλους τους τομείς διαχείρισης και δράσεων μας για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, πιο προσεγγίσιμοι απέναντι στο κοινό και κυρίως απέναντι στην αθλητική κοινότητα ».

Για το ανανεωμένο website της ΕΟΕ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ της ΕΟΕ, Νίκος Ιατρού είπε : «Μέσα από τη νέα ιστοσελίδα θέλουμε να παρουσιάσουμε μια φρέσκια και μοντέρνα εικόνα της ΕΟΕ έτσι όπως διαμορφώνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, και νομίζω ότι το πετύχαμε. Το νέο website σχεδιάστηκε με στόχο να παρέχει μοναδική πληροφόρηση με ευχάριστο τρόπο, μέσα από ένα σύγχρονο και ελκυστικό σχεδιασμό. Ευχαριστούμε την ομάδα της Momentum για την άψογη συνεργασία, και την αποτελεσματική ανταπόκριση στις απαιτητικές ανάγκες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής».

Keywords
Τυχαία Θέματα