Με μεγάλη πλειοψηφία εγκρίθηκαν Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός στη ΓΣ του ΣΕΓΑΣ

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των εκπροσώπων Σωματείων όλης της χώρας, Συνολικά εκπρόσωποι από 157 Σωματεία έδωσαν το παρών.

Εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός 

Η γενική συνέλευση των αντιπροσώπων των Σωματείων του ΣΕΓΑΣ ψήφισε και ενέκρινε με 142 θετικές ψήφους, 4 όχι και 3 λευκά την έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου από 01/01/2021 μέχρι 31/12/2021 και την απαλλαγή της

Διοίκησης από κάθε ευθύνη.

Στη συνέχεια ο Ταμίας του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λιούμπας παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμού 2021, που περιείχε τον ισολογισμό, την κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης κατ΄ είδος, ανάλυση κονδυλίων, σύνοψη λογιστικών αρχών και άλλα οικονομικά στοιχεία.

Στη συνέχεια αναγνώστηκε η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής από τον Χρήστο Χατζηχριστοδούλου και τέθηκε στο σώμα για ψήφιση ο οικονομικός απολογισμός.

Μετά από ψηφοφορία εγκρίθηκαν με 151 θετικές ψήφους, 1 όχι, 9 λευκά ο οικονομικός και ταμειακός απολογισμός εσόδων – εξόδων από 01/01/2021 μέχρι 31/12/2021, με 152 ναι, 1 όχι και 8 λευκά η Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για την χρήση από 01/01/2021 – 31/12/2021 και με 151 ναι, 1 όχι και 9 λευκά ο απολογισμός – ισολογισμός καθώς και η απαλλαγή της Διοίκησης από κάθε διαχειριστική ευθύνη.

Εκλογή τριμελούς Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.

Η πρόταση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ για την εκλογή προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης εγκρίθηκε ομόφωνα από το Σώμα. Ετσι το προεδρείο της ΓΣ απαρτίζεται από τους κ.κ. Σάκη Κουβάτσο, Χριστίνα Δέσκου και Γιάννη Μινόπουλο.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ στη συνέχεια κάλεσε το σώμα να τηρήσουν εν’ος λεπτού σιγής στη μνήμη των ανθρώπων της οικογένειας του στίβου που έφυγαν από τη ζωή.

Εγκρίθηκε ο Διοικητικός Απολογισμός

Η γενική συνέλευση ψήφισε και ενέκρινε με142 θετικές ψήφους, 4 όχι και 3 λευκών την έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου..

2021

1.Βασίλης Σεβαστής

2.Γιάννης Φράγγογλου (Προπονητής, Σέρρες)

3.Θεόφιλος Πυλιανίδης (Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής)

4.Δήμητρα Ιορδανίδου (Θες/νίκη Μαραθωνοδρόμος, δυστύχημα με ποδήλατο)

5.Χρήστος Μουρδουκούτας (Δημοσιογράφος, ΑΠΕ, συνεργάτης Γρ Τύπου ΣΕΓΑΣ)

6.Μίκης Θεοδωράκης

7.Τάκης Επιτρόπουλος (10θλο, παλιός πρωτ/της)

8.Ευάγγελος Μαλαματίδης (π. πρόεδρος ΓΑΣ Μ Αλεξανδρος)

9.Θεόδωρος Διαμαντόπουλος (πρόεδρος ΓΑΣ Αρχέλαος)

10.Γιώργος Πάντος (Ταμίας ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρ Μακεδονίας)

11.Μανώλης Μανωλόπουλος (πρ Ομοσπονδιακός Προπονητής)

2022

1.Ιάκωβος Νικολής (πρ Μέλος ΔΣ ΣΕΓΑΣ)

2.Πέτρος Λινάρδος (Δημοσιογράφος)

3.Τάκης-Δημήτρης Δημητρίου (Παράγοντας ΓΣ Ηρακλή)

4.Χρήστος Αγγουράκης (Παραολυμπιονίκης)

5.Ηρώ Αρμενοπούλου (προπονήτρια της γυναικείας εθνικής ομάδας στίβου)

6.Νίκος Παπαδόπουλος (πρ πρωταθλητής, ΑΕΚ)

Στη συνέχεια η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, στην εισαγωγικ’η της ομιλία της ομιλία τόνισε:

«Καλή επιτυχία στις εργασίας σας. Χαίρομαι που μετά από δύο χρονιά είμαστε πάλι από κοντά. Για μένα είναι ιδιαίτερη στιγμή, αφού κάποιους από εσάς σας γνωρίζω για πρώτη φορά από κοντά. Σε αυτά τα δύο χρόνια περάσαμε όλοι δύσκολες στιγμές και δυστυχώς βιώσαμε απώλεια δικών μας ανθρώπων. Είμαι σίγουρη πως η λήξη της γενικής συνέλευσης θα μας βρει ενωμένους και αποφασισμένους, να συνεχίζουμε να υπηρετούμε αυτό που αγαπάμε με όραμα και ανιδιοτέλεια», ήταν τα πρώτα λόγια της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα.

Ο Γενικός Γραμνματεας του ΣΕΓΑ Γιώργος Γιατρουδάκης στη συνέχεια πήρε το λόγο και έκανε τον Διοικητικό απολογισμό της Διοίκησης, ο οποίος αφού εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για τις επιτυχίες των αθλητριών και αθλητών τόνισε στη συνέχεια για τα βήματα προόοδου που έχουν γίνει, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, μέσα από συλλογικές αποφάσεις στο ΔΣ. Ευχαρίστησε στη συνέχεια όλους τους φορείς, αθλητικούς, πολιτειακούς, αυτοδιοικητικούς αλλά και τους χορηγούς της Ομοσπονδίας.

Στα βήματα προόδου εντάσσεται και το νέο μοντέλο διοίκησης που πρεσβεύει και υλοποιεί το ΔΣ. Η συνεχής επικοινωνία της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας με τους αθλητές είναι ακρογωνιαίος λίθος στην επίτευξη των στόχων μας είπε.

Ο κ Γιατρουδάκης αναφέρθηκε στη συνέχεια σε όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες και τις αλλαγές που έχει επιφέρει το ΔΣ, όπως στο αγωνιστικό πλαίσιο, αναφέροντας μεταξύ άλλων την δημιουργία της διακεκριμένης κατηγορίας και την ενωποίηση ως συγκινονούντων δοχείων, των κατηγοριών Κ18-Κ20 καθώς, την στήριξη και τα κίνητρα προς τους αθλητές για τη συμμετοχή τους σε διεθνείς διοργανώσεις όπως την τήρηση των ορίων της ΕΑΑ και της WA.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, αναφέρθηκε στην υλικοτεχνική υποδομή των σταδίων, στις αλλαγές που έγιναν στη διοργάνωση των αγώνων, πρωταθλημάτων και διεθνών και άλλες δραστηριότητες της Ομοσπονδίας στον πρώτο χρόνο διοίκησης.

Στο βήμα της ΓΣ στη συνέχεια ανέβηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης Γιάννης Μυστακίδης που αναφέρθηκε στο έργο της επιτροπής, στον αγωνιστικό απολογισμό, την αξιολόγηση των σωματείων και ο Πέτρος Μαντάς της νέας επιτροπής υποδομών του ΣΕΓΑΣ που ασχολείται με την επίλυση προβλημάτων υλικοτεχνικής υποδομής.

Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στους εκπροσώπου των σωμετείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα