Με ένα teaser trailer μας προετοιμάζει το "Wynonna Earp" για την 4η σεζόν

Η νέα σεζόν θα έρθει σε κάνα χρόνο.

To "Wynonna Earp" επιστρέφει για 4η σεζόν και η παραγωγή της θα ξεκινήσει σύντομα.

Σύμφωνα με το ComicBook.com, η νέα σεζόν θα επιστρέψει το 2020. Μέχρι τότε, όμως, η IDW Entertainment‏ δημοσίευσε ένα teaser trailer για να μας προετοιμάσει για τη νέα σεζόν.

Δείτε το παρακάτω:

Dear Earpers,
We’re very pleased

to announce WE ARE ALL IN for another season of #WynonnaEarp & wanted you to know how much we appreciate everyone who’s rallied behind the show & kept the faith.
Thank You! #Victory4Wynonna! pic.twitter.com/grEADnMa9Z

— IDW Entertainment (@IDWEntertain) 2 Ιουλίου 2019

Παρά το γεγονός ότι η σειρά έχει ανανεωθεί για 4η και 5η σεζόν, η παραγωγή της άργησε καθώς η IDW Publishing, ο εκδοτικός οίκος των κόμικς πάνω στον οποίο βασίζεται η τηλεοπτική σειρά, αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα στην χρηματοδότηση.

Το SyFy έκανε την εξής δήλωση: "Το Syfy δεν σταμάτησε να υποστηρίζει το 'Wynonna Earp', μια μοναδική και σημαντική σειρά που έχει τους πιο παθιασμένους fans του κόσμου. Σε όλους εσάς: Ευχαριστούμε για την υπομονή και την πίστη και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να φέρουμε τη σειρά εκεί που ανήκει… στο Syfy".

Η Lydia Antonini, η πρόεδρος της IDW Entertainment είπε τα εξής: "Το 'Wynonna Earp', η σειρά, τα κόμικς, οι χαρακτήρες, η ιστορία και οι fans είναι σημαντικά για την IDW και χαιρόμαστε που θα συνεχίσει. Από την αρχή, οι fans έχουν αγαπήσει τη σειρά και έχουν δημιουργήσει μια υποστηρικτική κοινότητα. Χαιρόμαστε που οι συνεργάτες μας θα μας βοηθήσουν να φέρουμε την 4η σεζόν και θα διασκεδάσουμε τους απανταχού fans".

Η σειρά έχει δημιουργηθεί από την Emily Andras και βασίζεται στα κόμικς του Beau Smith. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε την Melanie Scrofano ως την τρισέγγονη του γνωστού αστυφύλακα Wyatt Earp, Wynonna. Αναγκάζεται να πολεμήσει μετενσαρκώσεις των θυμάτων του προπάππου της και άλλα υπερφυσικά πλάσματα. Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Tim Rozon, Dominique Provost-Chalkley και Katherine Barrell.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

IGN Greece SDCC 2017: H "Wynonna Earp" θα επιστρέψει για 3η σεζόν Το Syfy στην προσαρμογή του κόμικ 'Wynonna Earp'

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα