Μαρτίνς: Σοβαρότητα και συγκέντρωση για την πρόκριση (video)

Σοβαρότητα και συγκέντρωση για την πρόκριση, το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς για το δεύτερο... ημίχρονο με την Μπασακσεχίρ, την Τρίτη στο Φάληρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου...

«Δεν είμαστε φαβορί για το δεύτερο ματς με την Μπασακσεχίρ, προηγούμαστε απλώς στο πρώτο ημίχρονο της διαδικασίας πρόκρισης. Έξτρα δύναμη για μας είναι η συμπαράσταση του κόσμου στην έδρα μας, δεν υποτιμάμε τον αντίπαλο, είναι ποιοτικός με καλούς παίκτες, πρέπει να είμαστε σοβαροί
και συγκεντρωμένοι, δεν έχει κριθεί κάτι» είπε στην εκκίνηση της συνέντευξης τύπου ο Μαρτίνς.

«Αυτό που θέλω είναι να βελτιώσουμε την επιθετική μας λειτουργία, αμυντικά δουλέψαμε καλά στο πρώτο ματς, εξαίρεση αποτελούν τα αμυντικά λάθη που κάναμε, είναι τελείως διαφορετικό το δεύτερο ματς από το πρώτο στην Τουρκία, με σοβαρότητα και πειθαρχία θα τα καταφέρουμε» συνέχισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

«Η νίκη με ικανοποιεί, θέλω να παίζουμε με ποιότητα, η αλήθεια είναι ότι είμαστε καλύτεροι από πέρυσι στην οργάνωση του παιχνιδιού. Θέλουμε να παίζουμε καλά, για να δείχνουμε την ποιότητα της ομάδας μας» επισήμανε ο Μαρτίνς, ο οποίος έχει έτοιμο για το ματς και τον Ποντένσε που προπονήθηκε κανονικά.

«Περιμένουμε δυνατό αντίπαλο, είναι συνηθισμένοι οι παίκτες της τουρκικής ομάδας να αγωνίζονται σε δύσκολες έδρες. Και εμείς θα είμαστε δυνατοί την Τρίτη για να πετύχουμε την πρόκριση απέναντι σε επικίνδυνο αντίπαλο, τον οποίο περιμένω βελτιωμένο σε σχέση με το πρώτο ματς στην Τουρκία. Θα αντιδράσει μετά την ήττα, είναι συμπαγές σύνολο, να μην το διευκολύνουμε με τα δικά μας λάθη» είπε ο Μαρτίνς.
Keywords
Τυχαία Θέματα