Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το είχε υποσχεθεί ο Φερνάντες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το είχε υποσχεθεί ο ΦερνάντεςtnalΤετ, 11/25/2020 - 09:11

Ο Μπρούνο Φερνάντες αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς με την Μπασάκσεχιρ και με το οποίο θα μπορούσε να σημειώσει χατ-τρικ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Όπως τόνισε ο Πορτογάλος μέσος είχε υποσχεθεί στον Μάρκους Ράσφορντ, πως θα ήταν ο εκτελεστής του επόμενου πέναλτι που θα κέρδιζαν οι “κόκκινοι διάβολοι” και πως για αυτό άφησε τον Άγγλο επιθετικό να το εκτελέσει. 

Χαρακτηριστικά,

ο Φερνάντες τόνισε: “Ο καθένας θέλει ένα χατ-τρικ αλλά μετά τον αγώνα με την Γουέστ Μπρομ στο πρωτάθλημα είχα πει στον Ράσφορντ πως το επόμενο πέναλτι θα είναι δικό του. Είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στο Champions Leagie, νομίζω είναι σημαντικό για τον ίδιο να συνεχίσει να σκοράρει”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΑΓΓΛΙΑ Ο Μπρούνο Φερνάντες αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς με την Μπασάκσεχιρ και με το οποίο θα μπορούσε να σημειώσει χατ-τρικ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Article publish on Τετ, 11/25/2020 - 09:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα